DIMECRES, 24

'Riverdale' acomiada Luke Perry

La sèrie emet l'últim episodi en el qual va aparèixer el malaguanyat actor

zentauroepp47224045 file   in this aug  6  2018  file photo  luke perry poses fo190423135537

zentauroepp47224045 file in this aug 6 2018 file photo luke perry poses fo190423135537 / Chris Pizzello

1
Es llegeix en minuts

La mort de Luke Perry el 4 de març, va commocionar els fans de 'Riverdale', sèrie en la qual interpretava Fred Andrews. Abans de morir, l’actor tenia pendent d’estrena diversos capítols de la ficció (que a Espanya emet la plataforma Movistar+) il’últim s’emetrà aquest dimecres, 24 d’abril.

El d’aquesta setmana és l’últim episodi de 'Riverdale' que va filmar Luke", va tuitejar el creador de la ficció, Roberto Aguirre-Sacasa. "Com sempre, el Fred està impartint sàvies paraules a l’Archie. Un bonic i veritable moment entre un pare i el seu fill. Tant de bo aquestes escenes poguessin durar per sempre", va afegir.

Perry, que encarnava al pare de K. J. Apa en la ficció, va morir als 52 anys després de patir un vessament cerebral. vessament cerebralAguirre-Sacasa va anunciar prèviament que la resta de la tercera temporada de 'Riverdale' es dedicaria a la memòria de Perry.

Aguirre-Sacasa i els productors executius, Greg Berlanti, Sarah Schechter i Jon Goldwater, van honrar l’estrella morta com "un membre estimat de 'Riverdale', Warner Bros. i la família de The CW", que "era tot el que un desitjaria: increïblement afectuós, consumat professional amb un cor gegant, i un veritable amic per a tothom".

Notícies relacionades

Perry va començar la seva carrera el 1982, però va ser amb 'Sensación de vivir' quan va arribar la fama, convertint-se en una icona adolescent per a tota una generació. També va participar en altres projectes com 'Buffy, la cazavampiros', pel·lícula dirigida per Joss Whedon el 1992 o, posteriorment, en sèries com 'Oz' o 'John from Cincinatti'.

A més, d’aquest últim capítol de 'Riverdale', Perry tancarà la seva carrera amb un paper final a ‘Érase una vez en Hollywood’, la nova pel·lícula de Quentin Tarantino que s’estrenarà el pròxim mes de juliol.