2.000 PROGRAMES A LA SEXTA

Wyoming munta un trio amb Amaral i Ana Belén

Els tres artistes tanquen l'especial d''El intermedio' cantant en directe 'Maneras de vivir'

zentauroepp47640467 television  programa especial de el intermedio 2 000 edicion190405120042

zentauroepp47640467 television programa especial de el intermedio 2 000 edicion190405120042

1
Es llegeix en minuts

El gran final de festa de l’especial d’ 'El intermedio' va ser sonat: Wyoming  va muntar un trio amb Amaral i  Ana Belén. Els tres artistes van tancar l’edició número 2.000 del popular programa de La Sexta cantant una composició que reflecteix molt bé l’esperit d’aquest distès xou: 'Maneres de vivir', de l’històric grup Leño.

“El Intermedi”, a més de ser un dels programes de més èxit de la cadena, representa a la perfecció el seu esperit de cadena enganxada a l’actualitat, que connecta amb el públic i que s’atreveix a ser transgressora", va explicar Mario López, director d’Antena de La Sexta.

Aquest especial de 'El intermedio', que es va celebrar dijous passat, 4 d’abril i que per primera vegada es va emetre en directe fora del plató (al restaurant El Pabellón-Florida Park, al parc del Retiro de Madrid), va reunir una multitud de rostres coneguts del món del periodisme, la cultura (Iñaki Gabilondo, Antonio Banderas, Zapatero, Miguel Ríos...) i, també diversos membres del Govern.

Notícies relacionades

Així, la vicepresidenta de l’Executiu, Carmen Calvo, i sis ministres van assistir a la festa: la ministra de Justícia, Dolores Delgado; la d’Hisenda, María Jesús Montero; la de Defensa, Margarita Robles, la de Transició Ecològica, Teresa Ribera; el d’Agricultura, Luis Planas, i el de Cultura, José Guirao.

A més de l’èxit d’assistència en directe a l’especial, aquest 'intermedio 2.000' també va aconseguir despertar una gran expectació entre l’audiència: va congregar una mitjana d’1,9 milions d’espectadors (10,5%), per la qual cosa va ser l’espai més vist de La Sexta dijous, segons assenyalen des d’Atresmedia.