SERVEI D''STREAMING'

Disney+ expandirà l'univers Marvel amb una sèrie animada

Kevin Feige, productor executiu de les pel·lícules, supervisarà el desenvolupament d'aquesta nova ficció

zentauroepp28212949 icult pelicula vengadores  la era de ultron190313180608

zentauroepp28212949 icult pelicula vengadores la era de ultron190313180608

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO

Disney+, el servei d’‘streaming’ de la companyia de Mickey Mouse, que s’estrenarà a finals d’any, explorarà una nova història delssuperherois de Marvel amb una ficció animada. El desenvolupament de la sèrie estarà supervisat per Kevin Feige, productor executiu de l’univers cinematogràfic de l’editorial de còmics. Aquest serà el tercer projecte de Disney+ que amplia aquest univers després de les ja anunciades sèries protagonitzades pels personatges de Loki i la Bruja Escarlata

Segons Slashvile, portal especialitzat en cine i televisió, aquesta sèrie d’animació es basaria en la saga ‘What if?’ dels còmics de Marvel. En aquesta història de dos volums, que recullen una important quantitat de volums publicats entre 1977 i 1998, s’exploren realitats alternatives en què es mostren característiques diferents dels principals superherois i desenllaços diferents per a alguns dels esdeveniments més coneguts en la continuïtat del seu món.

Imatge de ‘Vengadores: Los héroes más poderosos del planeta’, sèrie d’animació anterior / Arxiu 

Seguint aquesta lògica, es van publicar historietes que plantejaven situacions com: ¿i si Spiderman s’hagués unit alsQuatre Fantàstics? ¿I si Lobezno hagués assumit la identitatd’El Castigador  al Chicago dels anys 20? ¿I si Thor hagués sigut un herald de Galactus? Per a aquesta nova sèrie animada,els escenaris alternatius partirien de la base establerta a les pel·lícules, fent-li girs nous mai abans vistos. 

Edat ‘marvelita’

Notícies relacionades

Els superherois de Marvel es troben actualment en la seva etapa de més popularitat gràcies a l’èxit de les pel·lícules que protagonitzen. El passat 8 de març es va estrenar ‘Capitana Marvel’, que va aconseguir recaptar 4,1 milions d’euros en el seu primer cap de setmana, convertint-se així enl’estrena més taquillera des que va començar l’any a Espanya.

La precedeixen pel·lícules com a ‘Vengadores: Infinity War’, que amb els seus 650,5 milions de dòlars recaptats a nivell mundial va coronar la llista de les pel·lícules més vistes el 2019. També va ser tot un èxit ‘Black Panther’, que va guanyar tres premis Oscar a la gala celebrada el 25 de febrer passat. 

Temes:

Marvel Disney