ÒBIT

Mor el 'senyor Galindo', de 'Crónicas marcianas'

El recordat col·laborador de l'espai de Xavier Sardà i actor de teatre tenia 81 anys

Mor el 'senyor Galindo', de 'Crónicas marcianas'
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El recordat 'senyor Galindo', Martí Galindo i Girol, que es va fer popular per les seves aparicions en el programa de televisió ‘Crónicas marcianas’ ha mort aquest diumenge als 81 anys. Així ho ha anunciat a través de Twitter Josep M. Mainat, un dels membres de la productora Gestmusic, de la qual va sortir l’exitós programa de televisió que presentava Xavier Sardà.

Nascut a Barcelona el 21 de maig de 1937, també va ser actor de teatre. El 1963 va estrenar 'El hombre, la bestia y la virtud’, de Luigi Pirandello, al Teatre Calderón de Barcelona amb la companyia d’Alejandro Ulloa. El 1985, va actuar a la sala Villarroel a 'La desaparició de Wendy', de Josep Maria Benet i Jornet, i, el 1991, en el musical 'Snoopy', dirigit per Ricard Reguant.

Homenatge a 'La noria'

Notícies relacionades

Copresentador de ‘Crónicas marcianas’ entre el 1997 i el 2002, va compartir plató amb Boris IzaguirreMariano Mariano, Paz Padilla i Manel Fuentes. Retirat des del 2002, va reaparèixer el maig del 2011 en el programa 'La noria', que el va homenatjar en el seu 74è aniversari. Va explicar que, quan va néixer, ningú donava un duro per la seva vida, com relatava Ferran Monegal a EL PERIÓDICO. Va pesar 1,7 quilos i va haver de sortir endavant sense incubadora.

Tu i jo som tres

Les xarxes socials s’han omplert de mostres de tristesa, de cares conegudes del món de la televisió i d’espectadors, per la mort de l’intèrpret, que va ser molt estimat.