NOVA PRODUCCIÓ

A-3 reuneix Ángela i Olivia Molina

Mare i filla també seran família a 'La valla', nova sèrie que començarà a gravar-se al gener

abertran46300715 ngela molina y olivia molina  protagonistas femeninas de   l181218111449

abertran46300715 ngela molina y olivia molina protagonistas femeninas de l181218111449

1
Es llegeix en minuts

Ángela Molina i la seva filla Olivia seran les protagonistes de la nova sèried’Antena 3 'La valla', producció en què les dues actrius encarnaran Emilia i la seva filla Julia, segons ha informat Atresmedia. Tot i que Ángela Molina ja havia treballat amb la seva filla gran (a l’obra teatral 'El graduado’),aquesta és la primera sèrie espanyola en què coincideix amb Olivia, que sí que és molt coneguda en el mitjà ('Al salir de clase', 'Física o química', 'Amar es para siempre', Física o química''Bajo sospecha'). 

La nova ficció, ideada per Daniel Écija (creador d’altres sèries com 'Estoy vivo i produïda per Atresmedia TV en col·laboració amb Good Mood i Globomedia, s’ambienta al’Espanya del 2045. Un canvi de règim ha provocat la divisió dels habitants en dues zones, Sector 1 (el dels privilegiats) i Sector 2 (la resta). L’única manera de passar d’una a l’altra és creuar la tanca que les separa. En una societat de retrocés tecnològic i escassetat de productes bàsics, la lluita per la supervivència marcarà la convivència dels protagonistes.

“És el relat dels membres d’una família que arribaran a un nou Madrid per trobar una feina, un futur i acabaran tenint l’oportunitat de canviar el destí del seu país”, explica Écija, creador de la sèrie i productor executiu de Good Mood, que qualifica ‘La valla’ com “una sèrie en què el valor de producció serà molt exigent”.

Notícies relacionades

Sonia Martínez, directora de Ficció d’Atresmedia, apunta que, “malgrat ambientar-se en el futur, a ‘La valla’ hi trobarem elements que podríem reconèixer en la societat actual: classes socials, abusos de poder, corrupció política, traïcions, injustícies, lleialtats, amor...". Martínez considera que es tracta d’“una història amb trames realment potents i en què les relacions entre els personatges són molt humanes, amb les coses bones i dolentes que implica. En situacions límit, veurem que en les persones pot aflorar el millor i el pitjor”.

‘La valla’ està en fase de preproducció, a l’espera de completar elcàstingi de començar les gravacions, previstes per al mes de gener que ve.

Temes:

Antena 3