LLEGENDA MUSICAL

La vida de Prince, a Netflix

La plataforma de televisió produirà un documental sobre el malaguanyat artista, que dirigirà la directora Ava DuVernay

zentauroepp33662488 file  in this feb  4  2007  file photo  prince performs duri181031111605

zentauroepp33662488 file in this feb 4 2007 file photo prince performs duri181031111605 / Alex Brandon

1
Es llegeix en minuts
Jorge Gonzalo

Netflix prepara una sèrie documental sobre la vida de Prince, un dels cantants i compositors de més èxit i més revolucionaris de la història de la música. Segons ha publicat la revista especialitzada 'Variety', la producció estarà dirigida per la cineasta Ava DuVernay ('Selma', 'Un pliegue en el tiempo’

"Prince era un geni, una alegria, un xoc per als sentits. Era únic", ha escrit en el seu compte de Twitter DuVernay, que el 2017 va ser nominada a l’Oscar al millor documental per '13th' (sobre la 13a esmena de la Constitució dels EUA que va abolir l’esclavitud). La directora s’ha mostrat fascinada amb l’artista i el seu llegat: "Ha sacsejat els prejudicis, ha transcendit les fronteres i ha compartit el seu cor a través de la seva música". 

A més, DuVernay s’ha mostrat "honrada i agraïda" per poder participar en el projecte i afirma que l’única manera de fer el documental és amb molt d’amor i molta cura.

Malgrat que encara no hi ha gaires informacions respecte al contingut, sí que s’ha pogut saber que el documental comptarà amb diversos episodis i se n’espera l’estrena per al 2019. La producció parlarà de tota la vida del cantant i compta amb el vistiplau dels familiars i amics de l’artista, que aportaran matisos a la història a través de fotos i entrevistes.

Prince va morir l’abril del 2016, als 57 anys, a causa d’una sobredosi de fentanil, un analgèsic anestesiant 50 vegades més potent que l’heroïna i prop de 100 vegades més fort que la morfina.

Notícies relacionades

 

El passat 21 de setembre va sortir a la venda el seu segon disc pòstum, 'Piano & microphone', que inclou 'demos’ de piano i veu. S’espera que el 2019 es publiquin les memòries, que el mateix Prince va escriure. D’altra banda, la plataforma Apple Music prepara una producció sobre 'Revolution', el concert que Prince va oferir a la First Avenue, de Minneapolis, el 1983.