EMPRESA AUDIOVISUAL

Mediapro fitxa Miguel Cardenal

L'exsecretari d'Estat per a l'Esport contribuirà al desenvolupament de l'àrea internacional, afirma la productora catalana

crmartinez32020742 barcelona  30 11 2015       deportes      el presi160606142509

crmartinez32020742 barcelona 30 11 2015 deportes el presi160606142509

1
Es llegeix en minuts

Miguel Cardenal, expresident del Consell Superior d’Esports (amb rang desecretari d’Estat), s’incorporarà el pròxim mes de novembre a Mediapro, productora audiovisual catalana especialitzada en la gestió de drets esportius. "Cardenal aportarà la seva experiència i coneixements per contribuir al desenvolupament de l’àrea internacional del grup", ha informat la productora, que té com un dels seus màxims responsables Jaume Roures.

Catedràtic de Dret del Treball i de la Seguretat Social, Miguel Cardenal va ser nomenat –pel llavors president del Govern Mariano Rajoy– president del Consell Superior d’Esports, càrrec en el qual va estar entre  el 2012 el 2016, així com president del Consell Rector de l’Agència Estatal Antidopatge.

Notícies relacionades

El 2014, i a proposta de les Federacions Olímpiques Internacionals, va ser el primer espanyol designat membre del’ICAS  (The International Council of Arbitration for Sport). Igualment, Cardenal ha format part de diferents grups de treball de Federacions Esportives Internacionals.

Es dona la circumstància que Cardenal va ser un dels responsables d’intervenir en conflictes entre empreses i institucions relacionades amb el món de l’esport. I entre aquestes mediacions destaca la que va realitzar en la denominada 'Guerra de les televisions’  (una pugna pels drets audiovisuals dels equips de futbol) en les quals durant diversos anys es van enfrontar –amb situacions de gran impacte mediàtic– el grup Prisa i la mateixa Mediapro.