ESTRENA DIJOUS, 20 A LES 10.00

El 'Canal 24 Hores' d''OT' torna després de la gala 0

Els seguidors del 'talent' de TVE podran seguir amb detall tot el que passa dins de l'Acadèmia als concursants des de les 8.00 fins a les 23.00 hores

jurado-y-profesores rdp

jurado-y-profesores rdp / JOSEP ECHABURU

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO

El canal dels seguidors d’‘Operació Triunfo’: el Canal 24 Horesd’‘OT 2018’ torna aquest dijous, 20 (10.00 hores). Es tracta d’una finestra única per seguir el dia a dia dels concursants del talent show de La 1 i Gestmusic Endemol i de tot el que passi a l’Acadèmia.

Podrà seguir-se alcanal oficial de Youtube del programa i a RTVE.es. Una oportunitat per continuar amb detall tot el que passa dins de l’Acadèmia des que els concursants s’aixequin (cap a les 8.00 hores) fins que se’n vagin a dormir (a les 23.00 hores) cada dia.

Repartiment de temes

Notícies relacionades

Els dijous, dia posterior a les gales, els concursants poden dormir una mica més, per la qual cosa l’emissió començarà sobre les 10.00. Serà el dia del repartiment de temes per al següent programa. Dissabte, primer passi de micros i dilluns el segon.

Aquest primer dia d’emissió del canal 24 h d’‘OT 2018’ es podrà comentar a les xarxes amb elhashtag#OTdirecto19sep. En els dies successius, s’utilitzarà elhashtag  amb el mateix patró d’OTdirecto + dia del mes + tres primeres lletres del mes.