FORATS A LA XARXA

Ruby Rose s'uneix a la llista de famosos que deixen Twitter

L'actriu ha rebut nombroses crítricas després de confirmar-se que serà Batwoman en la sèrie 'Arrow'

lmmarco44577136 this image released by warner bros  entertainment shows ruby180813114927

lmmarco44577136 this image released by warner bros entertainment shows ruby180813114927 / Kirsty Griffin

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’actriu Ruby Rose ha tancat el seu compte de Twitter després de l’allau de crítiques que ha rebut al saber-se que interpretarà Batwomaninterpretarà Batwoman en la sèrie ‘Arrow’. Abans de cancel·lar la subscripció definitivament, Rose ha enviat un últim missatge: “¿D’on coi ve això que la ‘Ruby no és lesbiana i, per tant, no pot ser Batwoman’? És el més graciós i ridícul que he llegit mai. Vaig sortir de l’armari als 12 anys i, durant els últims cinc, he hagut de bregar amb comentaris que diuen ‘és massa gai’. ¿Com capgireu l’assumpte? Jo no he canviat”.

Rose s’uneix així a la llista de famosos que han decidit abandonar la coneguda xarxa social a causa dels atacs constants. En el cas de Rose, amb el ‘hashtag’ #RecastBatwoman, es demanava tornar a fer un càsting per a l’esmentat paper.

No obstant, l’assetjament a les xarxes no va dirigit únicament a personalitats del món del cine, sinó que qualsevol celebritat pot ser víctima de les masses enfurismades que habiten a Twitter.

Millie Bobby Brown, actriu

L’Eleven a ‘Stranger Things’, de 14 anys, va marxar de Twitter després de veure diversos ‘mems’ que utilitzaven la seva imatge per promoure l’homofòbia. La jove actriu, nominada a l’Emmy, va voler desmarcar-se dels missatges contra el col·lectiu LGTBI.

Millie Bobby Brown, a ‘Stranger Things’

Dulceida, ‘influencer’

La bloguera i ‘influencer’ catalana Aída Domènech, coneguda com Dulceida, va decidir tancar el seu compte de Twitter el juny passat després que esclatés l’enèsima polèmica a les xarxes arran de la publicació d’una fotografia amb què presentava la seva nova col·lecció de roba de bany a la coberta d’un iot.

Després de la publicació de la imatge, la ‘influencer’ va ser titlladad’hipòcrita  per participar en un vídeo a favor de la diversitat i de la bellesa “sense complexos” i, en la imatge, mostrés únicament cossos esvelts

Javier Ambrossi, director

Javier Ambrossi va decidir deixar Twitter després d’una de les nombroses polèmiques que va viure la seva amiga Dulceida. Concretament, les crítiques que va rebre la ‘influencer’ quan va pujar una imatge de la seva dona, Alba Paul, banyant-se a Ciutat del Cap (Sud-àfrica), ciutat que en aquell moment patia restriccions d’aigua per la sequera

“Estem arribant a uns límits de radicalisme que no comparteixo i que voregen el perill”, va escriure la parella del també director Javier Calvo.

Máxim Huerta, exministre de Cultura

Notícies relacionades

Máxim Huerta va decidir donar-se de baixa a Twitter al maig i acabar, així, ambl’historial de declaracions que el van portar a dimitir de declaracions del seu càrrec, tan sols una setmana després de ser anomenat.

“Me’n vaig per no partir-me jo. Me’n vaig perquè tot el soroll d’aquesta gossada no trenqui aquest projecte de Pedro Sánchez”, va assenyalar Huerta en el seu missatge de comiat.

RODRIGO JIMÉNEZ / EFE

Máxim Huerta durant l’anunci de la seva dimissió com a Ministre de Cultura

Temes:

Batman