PER 23 EUROS AL MES

Orange ofereix totes les competicions de futbol

L'operadora busca 'convèncer' prop de 400.000 clients de Vodafone que van contractar la seva oferta de partits la temporada passada

liga

liga

1
Es llegeix en minuts
Álex Sotillos

Orange TV, la plataforma televisiva de l’operadora francesa Orange, oferirà tots els partits de Primera i Segona Divisió, la Copa del Rei, la Champions il’Europa League de la pròxima temporada 2018-19 per 22,90 euros al mes.

Segons ha informat l’operadora, l’oferta de tot el futbol estatal ascendeix a 7,95 euros mensuals amb el paquet de canals ‘Orange TV Fútbol’. Els clients que tinguin contractat ‘Cine i Sèries’ (des de 9,95€ al mes) podran accedir gratis a LaLiga Santander,LaLiga 1|2|3 i la Copa del Rei, a excepció del ‘Partidazo’,que oferirà els millors partits, com els clàssics, que costarà 3 euros mensuals més.

Notícies relacionades

Per poder accedir als partits de la Champions i l’Europa League, s’hauran de pagar uns altres 14,95 euros al mes addicionals. És el denominat ‘pack’ ‘Liga de Campeones’.

Segons Europa Press, Orange ha explicat que existeix “una oportunitat d’atraure una part significativa” dels entre 300.000 i 400.000 clients de Vodafone que havien contractat la seva oferta de futbol, en la temporada 2017-2018, i ha assegurat que intentaran arrabassar-los-hi. Per a aquesta temporada, Vodafone TV ha renunciat a oferir el gruix del futbol –considera que els drets audiovisuals són excessius–, i ha optat per reforçar la seva oferta de ficció.