Anar al contingut

López Iturriaga torna a la tele amb 'Crush'

L'exesportista presenta des d'aquest divendres el nou concurs estiuenc de TVE-1

López Iturriaga torna a la tele amb 'Crush'

L’exjugador internacional de bàsquet i presentador Juanma López Iturriaga ('Inocente, inocente’, 'Supervivientes’, 'El rompecabezas’, ‘Flash, el juego de las noticias’...) torna aquest divendres, 13 de juliol, a la petita pantalla per posar-se al capdavant de 'Crush' (23 hores), nou concurs pel qual la primera cadena estatal aposta per passar aquest estiu. 

De fet és una aposta de llarg recorregut, ja que aquesta producció de TVE, en col·laboració amb Mediapro i Phileas Productions, adormia el somni dels justos en una caixa des de fa gairebé un any: setembre del 2017 

Els còmics Joaquín Reyes i Goyo Jiménez seran els primers convidats del programa, en el qual participaran personatges populars com Mario Vaquerizo, Bibiana Fernández, Secun de la Rosa o Gemma Mengual.

En cada entrega, dos famosos ajudaran a aconseguir els 30.000 euros en joc als participants, que "hauran de triar les respostes correctes" –sobre preguntes de cultura general– per evitar ser "sepultats" sota unes caixes fortes gegants, segons explica en una nota RTVE.

Alguns dels convidats que es convertiran en concursants són Edu Soto, Chema Martínez, Cayetana Guillén Cuervo i Anabel Alonso.

En el programa, en el qual "el sentit de l’humor és un ingredient fonamental", els competidors es formaran dos equips compostos per quatre persones i un d’aquests convidats. "Una de les notes diferenciadores del concurs rau en la possibilitat de retornar dels llimbs, el lloc on els concursants acaben aixafats, i des d’allà podran animar els seus companys d’equip o optar al comodí de la reanimació per tornar al joc", afegeix el comunicat.

Temes: TVE