TENSIÓ EN ANTENA

Bronca en directe de Willy Toledo a Ferreras

L'actor acusa el popular presentador de legitimar "una democràcia feixista" i aquest li demana que respecti la seva opinió

willy

willy

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Barcelona

Després de comparèixer en una església obrera de Vallecas per explicar per què ha decidit plantar un jutgel’actor Willy Toledo ha sigut entrevistat per Antonio García Ferreras en el programa 'Al rojo vivo’ de La Sexta. Durant l’entrevista, l’actor ha arremès no només contra la democràcia espanyola, la justícia, la monarquia, sinó que ha atacat durament Ferreras i la seva cadena, que ha acusat de vetar-lo des de fa anys per expressar les seves opinions polítiques. 

En l’entrevista, que ha sigut compartida per milers d’usuaris a les xarxes socials, Ferreras ha replicat a l’actor que la democràcia que ell tant critica "li permet dir" el que diu i li ha comentat: "Permet-me que jo no pensi exactament igual que tu". L’actor ha replicat acusant el periodista: "Tu estàs legitimant directament tot aquest feixisme encobert afirmant que vivim en una democràcia".

Entrevista pendent

Notícies relacionades

I ha anat més enllà. "Fixa’t quina democràcia hi ha en aquest país que aquesta cadena, en què tu tens molt poder, a mi em té prohibit treballar des de fa cinc anys per emetre les meves opinions polítiques. Vine a preguntar-me a mi si vivim en una democràcia".

García Ferreras llavors li ha dit: "A mi em costa creure tot això que dius". Davant d’això, Toledo l’ha desafiat a convidar-lo, i l’actor li ha respost. “Fixa un dia", li ha insistit diverses vegades l’actor.