ARTISTA AMB RECURSOS

Amaia mostra la seva vena flamenca a Pamplona

La representant de TVE a Eurovisió canta Zorongo gitano, amb lletra de Lorca, a l'escola de música on va estudiar.

1
Es llegeix en minuts

La qualitat vocal, així com la bona base musical de la triunfita Amaiatriunfita , han tornat a quedar patents aquest cap de setmana en una actuació improvisada, en la qual va interpretar Zorongo gitano, cançó amb lletra de Federico García Lorca.

El vídeo d'aquesta interpretació insòlita, que la jove representant de TVE ha penjat al seu compted'Instagram, es va gravar aquest cap de setmana durant un recital alTeatre d'Ansoáin, a prop de la seva Pamplona natal (Navarra). En aquest teatre,l'Estudi de Flamenc Sara Gallardo, escola en la qual va estudiar la jove artista, representava l'espectacleAire, fuego y tierra.

Amaia, que al costat del seu inseparable Alfred s'ha pres uns dies de descans abans d'anar-se'n (el proper 3 de maig) cap a Lisboa per començar els assajos del Festival d'Eurovisió, va assistir a l'actuació de la seva antiga acadèmia de cant. I, esclar, als seus excompanys d'escola els va faltar temps per anunciar la seva presència, i la van presentar com «una companya que no havia pogut actuar al festival de ball».

Notícies relacionades

La salva d'aplaudiments i crits del públic assistent pràcticament van servir amb safata que Amaia anés fins a l'escenari, onva improvisar, amb força desimboltura amb els aires flamencs –malgrat el deficient so del vídeo– la cançóZorongo gitano

«Ahir [diumenge, 29 d'abril] vaig anar a veure l'espectacle que feien les meves companyes de flamenc i no em vaig poder emocionar més», va explicar Amaia al seu compte d'Instagram, i va rememorar els anys en què va estudiar flamenc i va agrair tot el que va aprendre.. "Portem juntes des dels 8 anys i són imprescindibles a la meva vida. També gràcies a la nostra professora Sandra Gallardo perquè és una de les dones més increïbles que he conegut mai i als músics que surten a darrere que em van semblar una passada".