RETORN MOLT ESPERAT

Patricia Conde i Angel Martín tornen a fer-ne de les seves a Movistar+

La mítica parella de 'Sé lo que hicisteis...' reapareix a #0 amb el programa d'humor 'WifiLeaks noticias del futuro'

undefined41765071 television  patricia conde    ngel mart n  2018    movistar 180315182109

undefined41765071 television patricia conde ngel mart n 2018 movistar 180315182109 / Enrique Cidoncha

1
Es llegeix en minuts
Juan Carlos Rosado / Madrid

Patricia Conde i Ángel Martín tornen a la televisió de la mà de Movistar+ per presentar WifiLeaks noticias del futuro, un nou programa diari d’humor que es veurà pel canal #0 de dilluns a dijous a les 20.30 hores. Viatges aeroespacials, algoritmes impossibles, robots, investigacions científiques, intel·ligència artificial i les últimes novetats aplicades a les xarxes socials componen el menú d’aquest nou format que s’estrena avui.

    

La parella que va arribar a la celebritat televisiva en l’enyorat Sé lo que hicisteis… de La Sexta torna amb un espai de 25 minuts ple de gestos de complicitat al futur més actual. Martín i Conde estaran recolzats pels guions de José Lozano i la participació del monologuista Joseba Pérez. Però la verdadera estrella del programa serà Wireless José, un assistent d’intel·ligència artificial amb aspiracions humanoides que oficiarà com a col·laborador especial.

Notícies relacionades

    

«Tots dos són un referent de l’humor i estan en una forma excepcional», ha explicat Fernando Jerez, director de #0, que no creu que el pas del temps els passi factura: «La seva química es manté i crec que d’una manera més madura».