PROGRAMA ESPECIAL

Els 500 sopars de 'First dates'

Cuatro celebra el rècord del seu conegut xou organitzant una cita a cegues de la seva cambrera Yulia

first

first

2
Es llegeix en minuts

El 17 d'abril del 2018 es compliran dos anys de l'estrena a Cuatro de First datesPerò quatre mesos abans de l'aniversari d'un dels programes diaris de més èxit de la cadena de Mediaset, aquest xou de cites que presenta el veterà Carlos Sobera celebra les seves 500 emissions amb un especial, que s'emet aquest dimarts, 5 de desembre (22.45 hores), que té com a protagonista Yulia Demoss, una de les cambreres del programa que, «de manera voluntària i sorprenent tot l’equip, va anunciar la seva intenció de buscar la seva mitja taronja a través del restaurant», segons diuen fonts de First dates.

   

Carlos Sobera, amb el seu equip de 'Frist dates' / (MEDIASET)

Cambrera russa

 Segons expliquen des del programa, i encara que sembli mentida, Yulia Demoss, la cambrera russa de First dates, no ha sigut gaire afortunada en l’amor. Simpàtica, divertida i guapa, encara no ha trobat la mitja taronja amb qui compartir la seva vida. I 499 vetllades després de veure desfilar gairebé 5.000 solters buscant company i comprovant com sorgeix l’amor davant dels seus ulls, vol provar fortuna per si mateixa. Però no vol ni condicionants ni novetats. 

Així que, en el full de reserves, Yulia ha canviat el seu nom pel d’Amparo. I, en principi, ningú del local sap que sota aquest nom s’amaga la seva companya.  

Moscovita de 30 anys, Yulia va arribar a Espanya en fa set. A més d’haver estudiat a Rússia Publicitat i Relacions Públiques, la jove ha treballat com a actriu, model i cantant en un grup de música pop.  Sens dubte, una noia 10. 

¿Com reaccionarà el maître Sobera al veure arribar Yulia? ¿I les seves companyes de staff? ¿Quina serà la seva sensació asseguda en una de les taules a les quals tantes vegades ha anat a ordenar la comanda? I, és clar, ¿aconseguirà First dates el matx a la primera i piularan els ocellets del programa refilets d’amor? ¿O el seu príncep sortirà gripau? Les respostes s’aniran revelant al llarg de la vetllada d’aquest dimecres.

A més d’aquesta inesperada cita a cegues, per commemorar aquest rècord de longevitat audiovisual, Lidia, Matías, les bessones Marisa Cristina i el mestre de cerimònies, Carlos Sobera, protagonitzen una breu intervenció davant la càmera, de televisió, en què expliquen el que senten després d’aquestes primeres 500 nits com a testimonis de tantes trobades.

Notícies relacionades

First dates és el programa comodí de Mediaset: la seva gran acceptació li ha permès saltar sense problemes per diferents cadenes. Així, a més de la seva emissió principal a Cuatro, en aquests gairebé dos anys en l’aire també ha aparegut a les graelles de Tele 5, FDF, Divinity i Energy. És una aposta segura.

En la seva primera temporada regular a Cuatro, First dates va fer una mitjana d’audiència del 8,2% de quota, que correspon a 1.228 000 teleespectadors. Però en el temps transcorregut d’aquesta segona temporada, aquest conegut programa de cites ha incrementat el seu seguiment en un punt: fins al 9,2%, amb 1.392 000 seguidors.