Esports i programes a TV avui dilluns 17 de juliol del 2017

'All you need is love... o no', 'Contigo al fin del mundo' i 'Ellas' són el més destacat de la jornada

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / BARCELONA

La programació d'esports i programes avui a la tele té com a espais més destacats:


PROGRAMES 


ALL YOU NEED IS LOVE... O NO

Carlos Baute

22.00 TELE 5

Carlos Baute anirà al plató d’'All you need is love… o no' per sotmetre’s al test de Risto Mejide. El cantant veneçolà viu una de les millors etapes de la seva vida després d’un any entregat en cos i ànima a la paternitat. A més, Paula, la dona de Jero García, l’'Hermano Mayor' de Cuatro, visitarà el programa per donar-li les gràcies al seu marit per tot el que li ha donat.


CÁMBIAME

14.15 TELE 5

Cristina Rodríguez torna

L'estilista alacantina Cristina Rodríguez es reincorpora com a 'coach' al programa, en què la va substituir el dissenyador Juan Avellaneda. Plena d'energia i de noves idees: així reprendrà la seva feina al 'make over', mentre els seus companys, Pelayo Díaz i Natalia Ferviú, li dispensaran una calorosa benvinguda amb abraçades, bromes i rialles incloses.


CINC DIES A...

L'Escola Massana

19.30 LA  2

El programa descobreix avui la històrica Escola Massana de Barcelona, un centre municipal d’art i disseny on l’avantguarda i la tradició es donen la mà per estimular la creació artística. 


EL DIA DE DEMÀ

La família

22.05 EL 33

El programa parlarà dels models de família i la seva evolució. La família nuclear no és l’única: ara hi ha altres formes alternatives a la tradicional. ¿Com serà l’any 2050?


CONTIGO AL FIN DEL MUNDO

Arriben les primeres sorpreses

22.40 ANTENA 3

Continua la recerca de l’amor més enllà de les nostres fronteres. En aquesta entrega, Raúl, Rafa i Elena segueixen coneixent els seus primers pretendents, però les sorpreses no trigaran a arribar.


ELLES

Dones mineres

0.05 TVE-1

La docusèrie ret homenatge a Concepción Rodríguez Valencia, la primera dona que va accedir a un lloc de treball en una mina a Espanya. Blanca Portillo (a la foto) s’acostarà a aquesta dona asturiana.


VIAjE AL CENTRo DE LA TELE

Nova temporada

Notícies relacionades

22.05 TVE-1

El programa torna a TVE-1 amb nou horari i la seva sisena temporada, que estarà carregada d'imatges mai vistes fins ara a l'espai, procedents de l'Arxiu de Televisió Espanyola. A més, estrena nova sintonia i nou grafisme mantenint els personatges firmats per Forges.