ENSURT SUPERAT

Luis Merlo "evoluciona favorablement"

La família de l'actor, que va ingressar dimecres en un hospital a causa d'una insuficiència respiratòria, confirma que serà donat d'alta pròximament

olerin35963147 luis merlo170713171843

olerin35963147 luis merlo170713171843

2
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / BARCELONA

L'actor Luis Merlo (Madrid, 1966) "evoluciona favorablement", segons ha confirmat la seva família a través d'un comunicat oficial. El conegut intèrpret -un dels seus últims treballs ha sigut la sèrie de Tele 5 'La que se avecina'- podria ser donat d'alta en "les pròximes hores", com explica la nota, per continuar "amb tota normalitat" les seves vacances i els seus "immediats compromisos professionals".

En el comunicat, la família explica que Merlo va ingressar a Urgències de l'Hospital General de Villalba (Madrid), la matinada de l'11 al 12 de juliol, per un "episodi d'insuficiència respiratòria". Després d'una primera exploració, l'actor va ser traslladat a l'UCI del mateix centre, on va rebre sedació i respiració assistida durant unes hores.

Així mateix, el seu entorn confirma que es tracta d'"un episodi puntual", de la qual cosa es dedueix que l'artista no pateix aquest problema de forma recurrent.

Finalment, el comunicat afegeix que l'actor agraeix l'"interès mostrat" tant pels mitjans de comunicació com pels amics, companys i tots aquells que l'han recolzat de forma particular i des de les xarxes socials. També inclou un agraïment per als professionals de l'Hospital General de Villalba "pel tracte que està rebent d'ells".

Notícies relacionades

El fill de Carlos Larrañaga i María Luisa Merlo ha finalitzat recentment la gravació de la 10a temporada de 'La que se avecina', a la qual es va incorporar el curs anterior amb el personatge de Bruno Quiroga i després del seu pas per ficcions com 'El internado' i 'Aquí no hay quién viva'. Habitual als escenaris, a l'agost començarà una gira amb l'obra 'El test', juntament amb Antonio Molero, Maru Valdivieso i Itziar Atienza.

Després de saber-se la notícia del seu ingrés, nombrosos companys de professió i amics van mostrar la seva preocupació a les xarxes socials i els seus desitjos d'una ràpida recuperació.