Sèries a tv avui dijous 1 de juny del 2017

'El Ministerio del Tiempo', 'Amar es para siempre' i 'La Riera' són les ficcions destacades de la jornada

1
Es llegeix en minuts

La programació de sèries avui a tv té com a títols més destacats: 'El Ministerio del Tiempo', 'Amar es para siempre'  i 'La Riera'.

LA RIERA

A la Susi li fan una cesària

15.50 TV-3

A la Susi li han practicat una cesària. La pediatra li explica que, si sobreviu, la nena podria patir seqüeles irreversibles. Finalment, l’Àgata ha tornat. La trobada  amb els seus pares és molt tensa. El Sebastià no es vol divorciar, però la Neus (Montserrat García Sagués, foto) està decidida a fer-ho. La noia es posa del costat de la seva mare.


AMAR ES PARA SIEMPRE

Pelayo fa canvis en la novel·la

16.30 ANTENA 3

Després de rebre l'informe de l'oficina de censura, Pelayo es veu obligat a fer certs canvis en la novel·la. Però no els farà sol, perquè Benito i Argimiro proposen algunes idees. Després de la conversa amb Quintero, Rosalía decideix recolzar Nuria en la recerca dels seus orígens. Delictes Monetaris posa Caldas darrere la pista dels diners per sufragar la causa joancarlista. 


ACACIAS, 38

Úrsula promet confessar la veritat

17.15 TVE-1

Úrsula intenta alliberar-se abans que Cayetana acabi amb la seva vida. La dona promet confessar la veritat. Rosina (Sandra Marchena) i Liberto s’instal·len a casa de Susana fugint de les rates. Simón s’assabenta que el vaixell d’Elvira ha naufragat. Servando està convençut que passa alguna cosa a la casa de Cayetana.


el ministerio del tiempo

Estrena de la tercera temporada

Notícies relacionades

22.40 TVE-1

Estrena de la tercera temporada de la sèrie, que comença amb un capítol dedicat a sir Alfred Hitchcock, interpretat per l'actor José Ángel Egido. Amb ell, l'actriu Belén Fabra és una perfecta sòsia de Kim Novak. Amelia, Alonso i Pacino coneixeran el mestre del suspens en la seva visita al Festival de Sant Sebastià, el 1958, quan va assistir al certamen amb la seva dona, Alma Reville, per presentar la seva mítica pel·lícula 'Vertigen (D'entre els morts)'.


hitchock

hitchock

Temes:

La Riera Sèries