Esports i programes a tv avui dijous 1 de juny del 2017

'Polònia', 'El hormiguero' i 'Dentro de...' són els espais destacats

1
Es llegeix en minuts

La programació d'esports i programes avui a tv té com a espais més destacats 'Polònia', a TV-3; 'El hormiguero', a Antena 3, i 'Dentro de...', a La Sexta.

PROGRAMES


EL HORMIGUERO

Matías Prats, amb les formigues

21.45 ANTENA 3

El xou de Pablo Motos compta aquesta nit amb la presència del periodista Matías Prats (a la foto), presentador, juntament amb Mónica Carrillo, d’Antena 3 Noticias Fin de Semana. 


POLÒNIA

Rajoy, davant el referèndum

21.55 TV-3

Rajoy (Queco Novell) compara el referèndum català amb un cop d’estat, i ho demostra amb imatges del 23-F. I mentre Puigdemont mostra la seva tàctica per evitar que el Govern tombi la consulta, Joan Tardà i Gabriel Rufián es preparen per a una nova vida lluny de Madrid. 


entrenamIentO extremO

Engreixar-se per aprimar-se

22.15 MEGA

Nou programa en què 10 entrenadors personals menjaran tot el que ingereix un ciutadà dels EUA amb sobrepès. Una vegada guanyats els quilos suficients, arribarà el moment de perdre’ls.


DENTRO DE...

L'altra cara del Congrés

22.30 LA SEXTA

El programa, que presenta Cristina Pedroche, mostra el Congrés com mai s’havia pogut veure abans. Un lloc on els treballadors escolten, però no hi senten.


JOC DE CARTES

Cuina d'alta muntanya

Notícies relacionades

22.35 TV-3

El cuiner Marc Riba viatja fins a l’Alta Ribagorça per visitar –i buscar– el millor restaurant d’alta muntanya de la vall de Boí. Allà visitarà, i compararà, quatre restaurants.


polonia

polonia