projecte a Tele 5

Carlos Sobera tornarà als concursos amb 'The wall'

El presentador compaginarà el nou programa amb 'First dates'

 

  / MEDIASET / ROBERTO GARVER

1
Es llegeix en minuts

Fa poc més d'un any, Carlos Sobera, l'home dels concursos a la televisió espanyola, va canviar totalment de terç amb l'estrena de 'First dates''First dates'. "Com que tothom em tenia tan associat als concursos, em va semblar que era un bon moment per canviar d'imatge. I estic encantat", comentava en una entrevista recent amb EL PERIÓDICO

No obstant, el presentador basc tornarà ben aviat a posar-se al capdavant d'un concurs amb el seu nou projecte a Mediaset, 'The wall', que oferirà pròximament Tele 5 en l'horari de màxima audiència. Sobera compaginarà el nou programa amb la seva tasca com a amfitrió al 'First dates' de Cuatro'First dates'.

En aquest joc de preguntes i respostes en què els encerts sumen i els errors resten, produït per Mediaset en col·laboració amb Gestmusic-Endemol Shine Group, Sobera guiarà una parella de concursants que jugarà per un gran premi econòmic, i l'import el destinarà a un projecte en comú.

Al llarg de les tres fases del concurs, els participants compartiran protagonisme amb diverses boles que baixaran per un immens mur vertical esquivant obstacles fins a caure de manera aleatòria en calaixos amb diferents valors.  

RODATGE A PARÍS

Un altre dels elements distintius d'aquest concurs és una espectacular escenografia que inclou un mur vertical de 12 metres d'altura allotjat en un plató de grans dimensions, infraestructura no existent a Espanya.

Per això, la gravació de ‘The wall’ es realitzarà íntegrament a París als Estudis 204 (La Plaine Saint-Denis), escenari que compartirà amb altres produccions europees del programa i en què s'han gravat emblemàtics espais com ‘Le grand concours des animateurs’ de TF1 i ‘La France a un incroyable talent’ (‘Got Talent’ França) de M6.

CREAT ALS EUA

Creat i produït per Andrew Glassman (‘Bingo America’), l'estrella de la NBA LeBron James (‘Survivors Remorse’) i Maverick Carter (‘Cleveland Hustles’), ‘The wall’ es va estrenar amb èxit als EUA el 19 de desembre de l'any passat: 6,4 milions d'espectadors en el seu debut a l'NBC, cadena en què el programa ha registrat una mitjana de gairebé 6,2 milions d'espectadors en la seva primera temporada.

Notícies relacionades

Després de l'emissió dels 10 primers programes, l'NBC ha anunciat la producció de 20 entregues més que s'oferiran a partir del mes de juny. 

Actualment, ‘The wall: Face au mur’, adaptació francesa del format que TF1 ofereix en tira diària, va congregar 5,3 milions d'espectadors (27% de 'share') en la seva entrega inaugural.  Alemanya serà un altre dels països on també es podrà veure ‘The wall’.