Nou concurs

Eva González presentarà 'El gran reto musical' de TVE

L'espai reuneix vuit famosos, dividits en dos equips, que s'enfronten amb humor a una llista plena d'èxits musicals els intèrprets dels quals hauran d'endevinar

Carlos Baute, Santiago Segura, Fran Rivera, Antonio Carmona, Anabel Alonso, Ruth Lorenzo, Rossy de Palma i Ana Milán en seran els primers concursants

elgranretomusical 3

elgranretomusical 3 / Goyo Conde photography

1
Es llegeix en minuts
JUAN CARLOS ROSADO / MADRID

TVE-1 estrenarà molt aviat (presumiblement dimarts, dia 24) en horari estel·lar 'El gran reto musical', un nou concurs setmanal que posarà a prova la bona oïda dels famosos i que tindrà Eva González com a presentadora, en una nova faceta com a 'show woman' de la simpàtica sevillana.

Carlos Baute, Santiago Segura, Fran Rivera, Antonio Carmona, Anabel Alonso, Ruth Lorenzo, Rossy de Palma i Ana Milán seran els primers convidats del programa. En aquest nou concurs, vuit famosos, dividits en dos equips, s’enfrontaran a una llista plena d’èxits musicals perquè n’endevinin els intèrprets. Les cançons els arribaran  per mitjà d’interpretacions molt originals i amb proves inesperades i divertides. El format, produït en col·laboració amb Zeppelin TV (GH), ve avalat pel seu gran èxit en països com França, Alemanya, Austràlia, Itàlia i Holanda. El premi seran 2.000 euros que aniran a parar a una oenagé.

Entre els convidats de les següents entregues hi haurà cantants (Pitingo, Manu Tenorio, Falete i Julio Iglesias júnior), actors (Antonio Velázquez, Paula Prendes i Melani Olivares), presentadors (Cayetana Guillén Cuervo, Nieves Herrero, Elena S. Sánchez i Màxim Huerta), humoristes (Santiago Segura i José Corbacho), i més cares conegudes com Norma Duval i Carmen Lomana, entre d’altres. 

Notícies relacionades

En l’acte de presentació, Eva González va confessar la seva «adoració» per aquest format «senzill» i «interactiu amb l’espectador». «Estic molt contenta que la música torni a TVE amb un programa tan bonic», va dir. La directora d’entreteniment de TVE, Toñi Prieto, va destacar l’aposta de la cadena estatal per l’entreteniment i per la música a través d’«aquest format familiar com 'Masterchef', en el qual petits i grans poden participar».

Finalment, el director d’'El gran reto musical', Alvaro García Moro, va precisar que en cada emissió se sentiran més de 100 cançons amb l’objectiu que «tothom es diverteixi». «Des del minut u tothom comença a jugar, i aquesta és una de les claus d’aquest format», va afegir.