a partir de dilluns

María Casado agafa el relleu de Mariló Montero

La periodista catalana es posarà al capdavant de 'La mañana' de TVE-1

1
Es llegeix en minuts

María Casado serà finalment la nova presentadora de 'La mañana' de TVE-1, després de la marxa de Mariló Montero abans de les vacances. La periodista catalana es posarà al capdavant del magazín matinal a partir de dilluns que ve, 4 de setembre.

De moment, encara no se sap el presentador que agafarà el testimoni de Casado a 'Los desayunos de TVE', l'espai que fins a aquest estiu presentava la periodista, encara que el nom que més sona és el de Sergio Martín, fins ara al Canal 24 Horas.

Durant aquest estiu, 'La mañana' ha tingut com a presentadora Silvia Jato, que finalment no continuarà al capdavant del programa a partir de la setmana que ve.

LA COMPETÈNCIA

Notícies relacionades

Durant la nova etapa del programa, Casado s'enfrontarà a Susanna Griso, que torna a l''Espejo público' d'Antena 3 després de l'estiu, i a Ana Rosa Quintana, que ha tornat a ‘El programa d'Ana Rosa’ de Tele 5 aquest mateix 29 d'agost. A Catalunya, també competirà amb 'Els matins' de TV-3.

Mariló Montero es va acomiadar del programa 'La mañana' el 30 de juny després de set temporades al magazín. La presentadora es va acomiadar de l'audiència amb un emotiu discurs.

Temes:

TVE