S'acosta una altra sèrie de George R. R. Martin

L'escriptor ha confirmat en el seu blog que ha venut els drets a Universal de 'Wild cards'

George R. R. Martin ’Juego de tronos’

George R. R. Martin ’Juego de tronos’ / AFP/ VALERIE MACON / KEVORK DJANSEZIAN

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / BARCELONA

George R. R. Martin ha venut a la filial dels estudis Universal UCP els drets per adaptar en forma de sèrie de televisió 'Wild Cards', la sèrie de 23 antologies de relats editades per l'autor de 'Joc de trons' des del 1986. Així ho anuncia Martin al seu blog: 'The Wild Cards Are Coming... to television'. "El desenvolupament començarà immediatament", explica l'escriptor. 

Situades en un història alternativa dels EUA que comença el 1946, els llibres estan protagonitzats per les persones que han adquirit el virus alienígena Wild Car (comodí), que recodifica l'ADN. El 90% dels infectats moren (són Reines Negres), el 9% queden deformats (Jockers) i l'1% adquireixen superpoders (Ases). 

L'anunci ala web de George R.R. Martin, amb algunes de les portades de 'Wild Cards'.

A la sèrie han participat fins a 30 autors, coordinats per Martin i Melinda M. Snodgrass, la mà dreta de Martin. El projecte televisiu, explica Martin, anirà a càrrec de Snodgrass, Franny Black i Gregory Noveck. UCP està darrere de produccions com 'Mr. Robot'.

Notícies relacionades

L'univers de 'Wild Cards' s'ha desenvolupat en llibres, novel·les gràfiques i jocs. Martin el qualifica de "més cru, i considerablement més realista i consistent" que els de Marvel and DC. (Encara que per descomptat, menys popular).

Per a qui temi que aquesta iniciativa pot distreure Martin de la redacció dels llibres sisè i setè de 'Joc de trons', Martin té un missatge: "Personalment no treballaré en aquesta sèrie... el meu contracte per desenvolupar una sèrie és exclusiu amb HBO, i estic escrivint 'The Winds of Winter', com crec que tots ja sabeu..."