SÈRIE POLÈMICA

'Cuéntame...', ¿en Antena 3?

La productora de la històrica sèrie negocia amb la cadena privada davant la indefinició de TVE

La televisió estatal té ara un mes de dret de tempteig per igualar l'oferta d'Atresmedia

mdeluna31880239 television  el rock de miguel rios pone ritmo a la nueva sin160629190633

mdeluna31880239 television el rock de miguel rios pone ritmo a la nueva sin160629190633

1
Es llegeix en minuts
Manuel de Luna
Manuel de Luna

Periodista

ver +

La realitat torna a superar la ficció; en aquest cas, el culebró real en què s’ha convertit la fictícia Cuéntame cómo pasó. Ahir, el mateix dia que Imanol Arias declarava davant l’Audiència Nacional per la seva possible evasió d’impostos, el Registre de Televisió Espanyola recollia que la corporació estatal té 30 dies de dret de tempteig per igualar l’oferta que Atresmedia ha fet per la longeva i exitosa producció. Així, a finals del mes de juliol que ve se sabrà si Cuéntame... seguirà a TVE-1 o bé passarà a emetre’s per Antena 3 TV.

Notícies relacionades

Fonts pròximes a la negociació han reconegut a EL PERIÓDICO que la raó d’aquesta situació l’ha provocat la indecisió de la direcció de TVE a l’hora d’assegurar el futur de la sèrie. En aquest tipus de produccions és habitual que, amb l’emissió del vuitè episodi, les dues parts acordin la continuació de l’obra per a una altra temporada o la cancel·lació. Segons aquestes mateixes fonts, des de la direcció de la tele estatal no es va assegurar res en l’episodi vuit, tampoc es va donar cap resposta quan va finalitzar la sèrie (el 18 de maig passat), ni al llarg del mes de juny. Tot sembla indicar que una de les raons d’aquesta inacció de la direcció de RTVE té a veure amb l’escàndol que ha saltat al voltant de la sèrie, a conseqüència de les acusacions d’evasió fiscal d’Imanol Arias i Ana Duato, i també amb la sospita que els comptes de la productora poguessin estar també incorrent en irregularitats.  

A principis d’aquest mes els responsable de la productora Ganga, davant la possibilitat que la sèrie morís per inanició, es van posar en contacte amb Atresmedia, grup audiovisual que des del primer moment es va mostrar interessat. A més a més d’assegurar la continuïtat de Cuéntame..., almenys una temporada més, Atresmedia ofereix a Ganga altres avantatges, com per exemple la flexibilitat de producció.