AQUEST DISSABTE, GRATIS AMB 'EL PERIÓDICO'

Cristina Pedroche, una aventurera més a 'Pekín Express'

La presentadora vallecana explica com ha viscut la seva segona experiència al 'docu-reality' de La Sexta

El suplement també ofereix una entrevista amb Llorenç González ('Gran Hotel', 'Velvet'), que intervé a 'Cites'

ialvarez34109446 portada del teletodo  del  dia 4 de junio del 2016160601135610

ialvarez34109446 portada del teletodo del dia 4 de junio del 2016160601135610

2
Es llegeix en minuts
EL PERÍÓDICO / BARCELONA

Cristina Pedroche repeteix experiència com a presentadora del ‘docu-reality’ 'Pekín Espress' que emet La Sexta (abans l'emetia Antena 3) i confessa que ha viscut les gravacions del programa amb una actitud més positiva i ganes de disfrutar. En l'entrevista que publica aquest dissabte ‘Teletodo’ confessa que ha vist la necessitat de descansar més (“l'any passat dormia quatre o cinc hores, i això durant 35 dies es convertia en una pallissa”, diu) i prendre's els inconvenients amb filosofia “quan te'n vas a dormir cada nit, no saps si hi haurà rates, animalets, serps o escarabats a l'habitació”.

No obstant, en l'entrevista de la revista de dissabte la vallecana també assegura que aquests no han sigut els seus pitjors enemics: “Hem tingut por en aquests països perquè hi ha molt masclisme i no els agraden les dones”. Així mateix, reflexiona sobre les constants polèmiques en què es veu envoltada a les xarxes socials pel seu estil desenfadat: “¿Per què em donen tanta canya a mi amb la que hi ha muntada amb els ‘papers de Panamà’?”, es pregunta.

'Cites' i 'Salvados'

El suplement ofereix també una entrevista amb Llorenç González, l'actor que donava vida al bo d'Andrés a ‘Gran Hotel’ i que interpreta el rude Jonás a ‘Velvet’, que ara intervé a ‘Cites’. En la sèrie coral de TV-3 González es fica en la pell d'un polític gai que només pot lligar a través d'aplicacions. “El rodatge no em va incomodar, perquè Alain Hernández (l'actor amb què manté una relació en la ficció) i jo vam entrar a jugar i ens ho vam passar molt bé”, reconeix. I adverteix que a ell no li va gaire aquest sistema: “Un 'tête' a 'tête' no té preu”, confessa.

I parlant de polítics, ‘Salvados' de La Sexta en torna a convidar dos de molt coneguts: Pablo Iglesias i Albert Rivera, per tornar-se a afrontar a un cara a cara. L'anterior va aconseguir un rècord històric d'audiència per al programa de Jordi Évole. Un altre que torna, després d'un breu parèntesi per una petita intervenció, és l'incombustible presentador Jordi Hurtado al longeu concurs de La 2 ‘Saber y ganar’.

La naturalista i els dimonis

Notícies relacionades

En l'apartat de documentals, ‘Teletodo’ destaca el de ‘Sense ficció’ (TV-3) sobre la primatòloga i naturalista Jane Godall, i en el de les televisions de pagament, l'estrena de la sèrie ‘Oucast’ Fox, sobre un jove posseït per forces demoníaques que, fart de la seva situació, inicia un viatge per buscar respostes. La secció de nens es fa ressò de l'estrena de la sèrie de Disney Channel ‘Entre hermanos’ i els amants de l'‘esport de sofà’ tenen una cita amb el Gran Premi de Catalunya de motociclisme, que emeten Tele 5 (en obert) i el canal Movistar MotoGP (de pagament), els 'play off' de semifinals de la Lliga Endesa de bàsquet i el Granollers-Barça d'handbol.

El suplement ofereix també les programacions de les principals cadenes i informació sobre les sèries i pel·lícules més destacades, a més de diverses pàgines de passatemps.