comediant i presentador

¿Qui és Arsenio Hall?

L'actor a qui Sinéad O'Connor acusa de ser el camell de Prince va coprotagonitzar 'El príncipe de Zamunda'

arsenio-hall

arsenio-hall

1
Es llegeix en minuts

La mort de PrincePrince segueix fent parlar molt, després de les especulacions que en les seves últimes setmanes de vida amb prou feines menjava i el culebró al voltant de la seva herència. I el nom que ha saltat ara a la palestra és el d'Arsenio Hall, a qui la cantant Sinéad O'Connor acusa d'haver sigut el camell de l'aclamat músicSinéad O'Connor camell. Però, ¿qui és Arsenio Hall?

Aquest actor, comediant i presentador de televisió de 60 anys és conegut als EUA pel seu 'talk show' d'entrevistes 'The Arsenio Hall show', que va estar en antena entre el 1989 i el 1994 i que, una dècada després, va tornar a estar en emissió, a la cadena CBS, només durant una temporada, ja que va ser cancel·lat el 2014.

No obstant, Hall ja havia saltat a la fama el 1986 com a amfitrió d'un altre programa, 'The late show', de la cadena Fox, on va destacar pels seus monòlegs.

Hall és conegut també per algunes de les seves pel·lícules. ¿Recorden l'assistent d'Eddie Murphy a 'El príncipe de Zamunda'? Potser és el seu film més taquiller, en què encarnava diferents papers. Posteriorment, tornaria a coincidir amb Murphy en una altra pel·lícula, 'Nits de Harlem'.

POLICIA A LA SÈRIE 'MARTIAL LAW'

Després d'algun 'cameo' en sèries tan famoses com 'Cheers', va protagonitzar la ficció 'Arsenio' i va ser una de les estrelles de la comèdia d'acció 'Martial law', que va emetre a Espanya Antena 3, on perseguia delinqüents per tot Los Angeles en companyia d'un policia xinès.

Ara, el seu nom s'ha vist involucrat en la polèmica arran de les declaracions de Sinéad O'Connor, que va escriure a les xarxes socials:

Notícies relacionades

"Dues paraules perquè la DEA investigui d'on provenien les drogues que va consumir Prince durant dècades: Arsenio Hall"[...] Arsenio, he informat l'oficina del comtat del xèrif Carver. Espera la seva trucada", va escriure la cantant irlandesa amb to d'amenaça.

La resposta de l'intèrpret va venir de part de la seva representant, Traci Harper: "La declaració sobre Arsenio Hall és absolutament falsa, ridícula i absurda". Ja veurem com segueix el culebró.

Temes:

Prince