GREU AFIRMACIÓ

Sinéad O'Connor assenyala l'actor Arsenio Hall com a camell de Prince

La cantant revifa el debat sobre la causa de la mort de l'artista, que encara està per aclarir

mroca17870084 irish singer and songwriter sinead o connor poses 160503140106

mroca17870084 irish singer and songwriter sinead o connor poses 160503140106 / MARIO ANZUONI

1
Es llegeix en minuts

Sinéad O'Connor torna a aixecar polèmica a l'assenyalar l'actor Arsenio Hall com el camell de Prince dels últims anys. La cantant irlandesa no ha tingut cap mania de llançar una acusació tan greu a les xarxes socials.

"Dues paraules perquè la DEA investigui d'on provenien les drogues que va consumir Prince durant dècades: Arsenio Hall", va escriure la compositora al seu compte de Twitter. "[...] Arsenio, he informat l'oficina del comtat del xèrif Carver. Espera la seva trucada", va continuar l'artista a manera d'amenaça.

La resposta per part de l'intèrpret, no es va fer esperar. "La declaració respecte a Arsenio Hall és absolutament falsa, ridícula i absurda", ha declarat la seva representant Traci Harper, que tampoc va voler entrar si l'intèrpret, de 60 anys, denunciarà la intèrpret per aquestes acusacions.

ABÚS D'ANALGÈSICS

Notícies relacionades

L'artista, que va aconseguir l'èxit mundial el 1989 gràcies al tema escrit per l'estrella de Minneapolis,' Nothing Compares 2 U', posa el seu granet de sorra en el cúmul de sospites que apunten cap a un abús de l'analgèsic Percocet com causant de la mort de Prince.

Connor ha aconseguit una vegada més posar el punt de mira en els seus comptes socials, on al novembre parlava de la seva depressió i anunciava haver ingerit una sobredosi de drogues per acabar amb la seva vida. Afortunadament, la policia irlandesa la va trobar en un hotel de Dublín i van poder avortar l'intent de suïcidi. Segons diversos mitjans, el mes de febrer passat va tornar a intentar-ho després de publicar una nota de comiat al seu compte de Facebook.

Temes:

Prince Drogues