Marató de 'House of cards' a Movistar+

La quarta temporada de la sèrie de Kevin Spacey i Robin Wright arriba d'una tirada a Canal+ Series aquest dissabte

Les peripècies polítiques de Frank Underwood es veuran 'on line' a Espanya només un dia després de la seva estrena als EUA

txerra32995827 tv teletodo ideas series house of cards  episode 4160304130747

txerra32995827 tv teletodo ideas series house of cards episode 4160304130747

2
Es llegeix en minuts
EL PERIODICO / BARCELONA

Com ja ha fet en anteriors ocasions, Canal + Series ha decidit que la millor manera de combatre la pirateria audiovisual és estrenar les produccions immediatament després de la seva presentació oficial als Estats Units. I aquest dissabte, 5, aquesta tele de pagament ofereix una marató (en versió original subtitulada) de tots els capítols de la quarta temporada de ‘House of cards’, que es podran 'on line' veure d'una tirada. 

Així, només un dia després de la seva estrena als EUA, on la sèrie que explica els malabarismes polítics de Frank Underwood arrasa als audímetres, es podran veure els 13 episodis que integren aquesta nova entrega. Seran emesos a partir de les 11 del matí i es prolongaran fins a les 22.05 hores, en un autèntic afartament d'estratègia, astúcia i tensió al voltant de la Casa Blanca. Aquell mateix dia, els abonats a Yomvi podran disfrutar dels 13 capítols als seus dispositius mòbils.

En aquesta nova tanda, l'ambiciós polític interpretat per Kevin Spacey està més disposat que mai a sobreviure sense escrúpols en la seva campanya per la presidència dels EUA. Mentrestant aguanta el tipus de cara als mitjans de comunicació, en l'àmbit personal pateix la pitjor amenaça: amb la marxa de la seva dona (Robin Wright), la seva millor aliada podria convertir-se en la seva nèmesi. En aquesta ocasió s'incorporen al repartiment l'actriu Neve Campbell (‘Scream’) i l'actor Joel Kinnaman (‘The Killing’).

El ‘thriller’ polític més despietat i addictiu dels últims anys ja té confirmada una cinquena temporada, encara que el seu creador, Beau Willimon (‘Los idus de marzo’), ja no formarà part de l'equip. Però Willimon pot estar tranquil amb el que deixa enrere, perquè en la biografia de la seva criatura ja hi figuren dos Globus d'or (millor actor per a Kevin Spacey el 2015 i millor actriu per a Robin Wright el 2014) i un premi Emmy a la millor direcció en drama.

Notícies relacionades

Per suplir l'absència del seu creador, compta a més amb un verdader ‘dream team’ de directors format per David Fincher ('La xarxa social'), James Foley ('Glengarry Glen Ross'), Jodie Foster, Allen Coulter ('Los Soprano') i Agnieszka Holland ('The wire', 'Copying Beethoven'), que es va unir a l'equip en la tercera temporada. 'House of cards' és l'adaptació nord-americana de 'Castillo de cartas', la minisèrie de la BBC creada el 1990 per Andrew Davies ('Little Dorrit') que es va emportar l'Emmy al millor guió.

I com a frase de guionistes, destaca aquesta: "Diuen que tenim els líders que ens mereixem. Això és el que jo crec que es mereixen els Estats Units. Un líder que no temi mirar-los als ulls i dir-los en què creu. Jo crec a donar prioritat a la gent. Jo crec a posar als EUA una altra vegada en el bon camí. Jo crec a obrir portes i estic disposat a treballar amb els dos partits perquè tots aconseguim el que volem. Jo crec a dirigir la gent en la bona direcció. Jo crec que els EUA es mereixen Frank Underwood. I en el fons...saben que tinc raó". I ho diu el mateix president Underwood. Spacey, és clar.