Arturo Valls, el presentador gamberro d''Ahora caigo'

ialvarez32834388 portada del  teletodo  del  dia 20 de febrero del 160218135659

ialvarez32834388 portada del teletodo del dia 20 de febrero del 160218135659

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / BARCELONA

El programa ‘Ahora caigo’ acaba de complir 1.000 programes a Antena 3, i això es tradueix en 1.000 hores d'entreteniment i 7.000 concursants precipitats per les seves famoses trapes. Al capdavant d'aquest enorme ‘galliner’, Arturo Valls, un presentador incombustible que exhibeix un humor "simpàtic-gamberro", com ell defineix, que li va tan bé a l'esperit del programa.

“A ‘Ahora caigo’ tinc un xec en blanc per fer el tonto; barra lliure per a la idiotesa”, diu Valls en una entrevista que publica ‘Teletodo’. “Avui dia, amb la rapidesa amb què va tot a la tele, arribar a 1.000 programes és tot un luxe”, admet el presentador, a qui últimament hem vist també a ‘Tu cara me suena’, ‘Splash’ i  ‘Los viernes al show’.

Un veterà de la tele i una cara nova, el de Laia Servera, la flamant presentadora d'‘Info K’, l'informatiu infantil del Super3, que assegura en l'entrevista que ofereix el suplement: “A ‘Info k’ tractem els nens de tu a tu”.

Explotació infantil

‘Teletodo’ també informa del tema que tracta el pròxim ‘Salvados’ (La Sexta): el de l'explotació infantil per part d'empreses tèxtils i el de l'espai de documentals ‘30 minuts’: el de la dependència dels mòbils, amb el reportatge ‘No puc viure sense tu’.

Notícies relacionades

En l'apartat de les televisions de pagament destaca l'estrena de la sèrie 'El infiltrado’, a AMC, basada en la novel·la homònima de John Le Carré i protagonitzada per Hugh Laurie, el cínic doctor de ‘House’. Entre la programació infantil, el suplement destaca els nous capítols de la veterana sèrie ‘Una mà de contes’, al canal Super3. I en l'esport televisat s'informa sobre el partit de Lliga Las Palmas-Barça i el de Champions Arsenal-Barça.

Així mateix, el suplement ofereix la programació de la principals cadenes i les pel·lícules i les sèries més destacades.

Temes:

Arturo Valls