ESPORTS I PROGRAMES

Esports i programes a tv avui dissabte 13 de febrer del 2016

'Got talent', 'La Sexta noche' i Madrid-Athletic

2
Es llegeix en minuts

La programació d'esports i programes avui a tv té com a espais més destacats:

GOT TALENT 

Concurs musical

22.00 TELE 5

Santi Millán presenta l'adaptació espanyola del veterà concurs musical, que busca persones que destaquen en diverses disciplines artístiques, com el circ, la dansa, la màgia i la música. El jurat està compost per Jorge Javier Vázquez, Jesús Vásquez, Eva Hache i Edurne. 


FRANÇA-IRLANDA Rugbi

15.25 CANAL+ DEPORTES

Segona jornada del Torneig Sis Nacions, en què el combinat de França (que la setmana passada va superar amb més dificultats de les previstes Itàlia) rep Irlanda, que ve d'empatar a casa amb Gal·les.


REIAL MADRID-ATHLETIC Futbol

16.00 CANAL+LIGA

L'equip de Zidane (tercer, amb 50 punts) rep al Santiago Bernabéu els lleons de San Mamés, que ocupen la sisena plaça en la classificació, amb 35 punts, i que opten a un lloc per a la pròxima Europe League.   


ESPANYA-RÚSSIA Futbol sala

18.00 / 21.00 MEGA

Des de l'Arena de Belgrad (Sèrbia), retransmissió de la gran final de l'Eurocopa de futbol sala, un partit en què la selecció espanyola que dirigeix Venancio López busca aconseguir el seu setè títol continental enfrontant-se al potent combinat de Rússia. Aquesta serà la cinquena entre russos i espanyols. De les anteriors, Espanya n'ha guanyat tres.


L'HOSPITALET-SABADELL Futbol

18.30 ESPORT3

Partit de Lliga de Segona B, en què L'Hospitalet, 14è en la taula amb 26 punts en 24 jornades, rep al seu estadi el Sabadell, desè en la classificació, amb 32 punts.


VALÈNCIA-ESPANYOL Futbol

20.30 CANAL+LIGA

Partit amb aires dramàtics tenint en compte la nefasta trajectòria dels dos equips en l'actual Lliga BBVA. El València, que ve de patir la golejada davant el Barça a la Copa (8-1) rep a Mestalla un Espanyol que està a un sol punt dels llocs de descens. 


DEPORTIVO-BETIS Futbol

21.00 TVE-1

El Depor (novè en la classificació general, amb 31 punts) i el Betis (13è en la taula, amb 25 punts) tanquen els partits dissabte, corresponents a la 24a jornada de la Lliga BBVA.


ALL STAR WEEKEND NBA

Bàsquet

2.00 #0 i CANAL+ ESPORTS

Retransmissió de la nit dels concursos de l'All Star Weekend de la NBA, amb el d'habilitats Taco Bell Skills Challenge, el de triples Foot Locker Three-Point Contest i el de mats Verizon Slam Dunk. 


JA T'HO FARÀS

Com fer un penjador amb esquís vells

15.40 TV-3

Rafel Vives confecciona uns plats amb una pasta que sembla fang, però que no necessita coure's. A més, farà un penjador amb tres esquís vells i assistirà a una classe particular d'Aurora Colom per aprendre una tècnica japonesa que es diu Nuno.


LA SEXTA NOCHE

Entrevista amb Alberto Garzón

Notícies relacionades

21.30 LA SEXTA

El programa presentat per Iñaki López i Andrea Ropero compta amb la presència en plató del líder d'IU-Unidad Popular, Alberto Garzón. A més, Jordi Évole avançarà part del seu programa de diumenge, en què munta un consell d'exministres per saber si és possible que funcioni un país sense Govern. Un altre convidat és l'humorista Millán Salcedo, que farà un repàs de l'actualitat.

mdeluna32746784 television  programa got talent 160211202019

mdeluna32746784 television programa got talent 160211202019