Novena temporada
‘Joc de cartes estiu’ emprèn noves rutes gastronòmiques per Catalunya
El concurs presentat per Marc Ribas torna aquest dimecres a TV3 i 3Cat
Marc Ribas: «A ‘Joc de cartes’ faig de vedet i satura molt»
La Sexta munta un ‘Joc de cartes’ per Espanya amb Chicote
Cinc sèries que no et pots perdre aquest agost
Marc Ribas, presentador de Joc de cartes estiu /
El xef Marc Ribas passa un altre estiu a la carretera degustant la gastronomia catalana amb l’estrena, aquest dimecres 6 d’agost, de la novena temporada de ‘Joc de cartes estiu’ (TV3 i 3Cat, 22.05 hores). El concurs culinari s’ha convertit en un dels referents de la cadena catalana, després d’haver visitat més de 500 restaurants, d’haver sumat 4.000 hores de gravació i d’haver recorregut 25.000 quilòmetres, una distància superior a la que existeix entre Barcelona i Nova Zelanda.
Aquesta nova temporada de la versió estiuenca de la competició culinària, que ha tingut fins i tot la seva versió espanyola amb Alberto Chicote al capdavant,consta de cinc capítols temàtics i, com sol ser habitual, un especial com a tancament, amb els moments més destacats.
En cada un dels episodis, que proposen un recorregut estiuenc per diversos racons de Catalunya amb estils i propostes gastronòmiques molt diverses,tres parelles de restauradors competeixen per demostrar que el seu restaurant està per sobre del dels seus rivals i emportar-se així els 3.000 euros del premi.
De Barcelona a Platja d’Aro
Ribas comença la novena temporada de ‘Joc de cartes estiu’ buscant el restaurant més romàntic de Barcelona. Per això, visita locals íntims amb música en viu, clubs secrets i espais amb encant que conviden a una cita inoblidable: Cuadro Barcelona, a Sant Martí; Club61, a l’Eixample, a prop de l’Arc de Triomf, i el Gran Tonino, a Sarrià-Sant Gervasi.
En el segon episodi es desplaça fins a un dels racons més freqüentats de la Costa Brava, Platja d’Aro, on tres establiments lluitaran per demostrar que saben captivar amb la seva cuina i unes vistes espectaculars: Pura Brasa, La Tasketa del Mar i L’italianini.
El Vallès i el Maresme
Els arrossos, un dels plats estrella de l’estiu, seran protagonistes del capítol titulat ‘El millor arròs del Barcelonès’. En el següent, restaurants amb propostes casolanes, cuina de mercat i plats innovadors es disputaran el títol al millor local de tapes del Vallès.
Notícies relacionadesL’última competició d’aquesta nova etapa estival de ‘Joc de cartes’ es desenvoluparà al Maresme, amb una ruta gastronòmica amb tres terrasses que combinen menjar gustós, bon ambient i vistes de postal. La temporada es tanca amb el capítol ‘Navegant pels millors moments’.
Especial amb 15.000 euros en joc
L’estiu passat, el concurs va anotar una espectacular mitjana del 22,3% de quota de pantalla, i es va convertir en un dels grans èxits de TV3. I, amb l’inici de la gravació d’aquesta nova temporada, va inaugurar la campanya #SomJocDeCartes, una nova iniciativa que pretén recordar els seus moments més emotius i continuar descobrint nous talents culinaris, pròxims protagonistes d’un programa especial que oferirà un premi de 15.000 euros, el més alt de la història del concurs.
Ja ets subscriptor o usuari registrat? Inicia sessió
Aquest contingut és especial per a la comunitat de lectors dEl Periódico.Per disfrutar daquests continguts gratis has de navegar registrat.
- La lupa Araujo i el Barça se separen
- Crisi per la gestió del temporal Vilaplana va acostar Mazón amb el seu cotxe fins al Palau el 29-O
- El més alt de la Vall d’Aran El poble de Catalunya que recomana ‘National Geographic’: amb cases de pedra, moltes flors i unes vistes espectaculars del Pirineu
- Joan Baltà, director de Barcelona Sagrera Alta Velocitat: "L’estació de la Sagrera encara necessita sis anys més d’obres"
- Nadia Comaneci: "Em van posar un 10, però sempre vaig pensar que ho podria haver fet millor"
- L'exjugador del Barça Dani Alves reapareix en un nou vídeo predicant a Girona: "El Déu que és allà és el mateix que és aquí"
- Polèmica municipal Els Comuns reclamen a la Síndica de Greuges que actuï davant el veto de Martorell a omplir garrafes a les fonts
- Organitzacions empresarials Fainé demana "exemplaritat i compromís social" als directius
- 'El segon cafè' de La 2Cat L’Editorial de Cristina Villanueva: Quan la llei trontolla
- FÒRUM ESPANYA 360 Aitor Moll: «L’Estat de les Autonomies ha de continuar sent un model viu, obert a l’evolució i en constant adaptació»
