Pel·lícules a tv avui dissabte 13 de febrer del 2016

'One chance: Un talento increíble', a Tele 5; 'Nou mesos', a TV-3, i 'El médico', a Antena 3, són els films destacats de la jornada

4
Es llegeix en minuts
TXERRA CIRBIÁN / BARCELONA

La programació de pel·lícules avui a tv té com a films més destacats 'One chance: Un talento increíble', a Tele 5;  'Nou mesos', a TV-3, i 'El médico', a Antena 3.

One  chance: Un talentO increÍble

16.00 / TELE 5 / Drama

Director: David Frankel

Actors: James Corden, Julie Walters, Colm Meaney, Mackenzie Crook, Jemima Rooper, Alexandra Roach, Simon Cowell

País: Regne Unit (2013) 103 minuts

Oportuna emissió a Tele 5 d'aquesta pel·lícula de superació el dia que la cadena estrena l'adaptació espanyola de ‘Got talent’, perquè el film se centra en la vida d'un dels triomfadors de la versió anglesa del concurs: el cantant gal·lès Paul PottsPaul Potts. Fill d'un conductor d'autobús i d'una caixera de supermercat, víctima d'assetjament escolar per estar gras, va tenir en la música la seva salvació, a l'integrar-se en cors infantils i estudiar cant. Però tampoc ho va tenir fàcil, perquè també va patir el menyspreu d'un famós tenor quan va anar a estudiar un màster d'òpera a Venècia. Sense gaire sort en la vida (caigudes, malalties, un atropellament), Potts va tenir moltes feines de pura subsistència fins a arribar a la tele. L'interpreta amb encert James Corden, que va ser fitxat després com a presentador de ‘The Late Late Show’ de la CBS dels EUA. Va dirigir el film David Frankel, responsable d'‘El diable es vesteix de Prada’ i realitzador de sèries com ‘Sexo en Nueva York’.


MandíbuLAs

15.45 / LA SEXTA  / Terror ★★

Director: Steve Miner

Actors: Bill Pullman, Bridget Fonda, Oliver Platt, Brendan Gleeson, Betty White, David Lewis, Tim Dixon, Natassia Malthe.

País: EUA (1999) 82 minuts

Fallit producte de terror amb bèstia monstruosa per donar ensurts, creada per Stan Winston, el dels dinosaures de 'Juràssic Park’, i amb un bon repartiment. Quan un home és devorat en un llac, un oficial, una paleontòloga i un amant dels cocodrils investiguen el cas.


Misteriós assassinat a Manhattan

16.15 / TV-3 / Comèdia ★★★★

Director: Woody Allen

Actors: Diane Keaton, Woody Allen, Alan Alda, Anjelica Huston, Jerry Adler, Lynn Cohen, Joy Behar, Ron Rifkin

País:  EUA (1993) 104 minuts

Una petita joia del geni de Manhattan quan encara retratava Nova York com ningú. El film, que barreja comèdia amb tocs d'intriga, se centra en una mestressa de casa que sospita d'un senyor gran, veí seu. Creu que ha assassinat la seva dona, encara que aquesta sembla haver mort d'un infart. El seu marit mira de treure-li la idea del cap, però ella s'entesta a investigar el cas i comença a seguir el sospitós amb l'ajuda d'un amic.


Amor en El aire

19.00 / TVE-1 / Comèdia musical ★★

Director: Luis César Amadori

Actors: Rocío Dúrcal, Palito Ortega, José Sazatornil, Amalia De Isaura, Agustín Besco

País: Espanya (1967) 96 minuts

Primera pel·lícula espanyola de l'exitós cantant argentí Palito Ortega al costat de la seva col·lega Rocío Dúrcal. El primer és un noi el comportament del qual durant un vol fa que acomiadin l'hostessa interpretada per la segona. Al cap d'unes setmanes es retroben i descobreixen que a tots dos els agrada cantar.


Nou mesos

21.55 / TV-3 / Comèdia ★★

Director: Chris Columbus

Actors: Hugh Grant, Julianne Moore, Tom Arnold, Joan Cusack, Jeff Goldblum, Robin Williams, Joey Simmrin, Ashley Johnson

País:  EUA (1995) 103 minuts

Chris Columbus, el director de la taquillera ‘Sol a casa’, va adaptar una discreta comèdia francesa de Patrick Braoudé, amb l'ajuda de la sempre eficaç Julianne Moore, en una de les seves escasses incursions en el terreny de l'humor, i Hugh Grant. Tots dos formen una parella que fa tres anys que estan junts. Quan ella li diu que està embarassada, a l'home li agafa un atac de pànic.


The deep blue sEA

22.00 / LA 2 / Drama ★★★

Director: Terence Davies

Actors: Rachel Weisz, Tom Hiddleston, Simon Russell Beale, Ann Mitchell, Harry Hadden-Paton, Sarah Kants

País: Regne Unit (2011) 98 minuts

Incisiu retrat de la timorata societat anglesa dels anys 50, per part de l'interessant director Terence Davies (Veus distants). Narra la història d'un amor impossible entre la jove esposa (Rachel Weisz) d'un jutge del Suprem (Simon Russell Beale) i un atractiu pilot que va estar a la RAF (Tom Hiddleston).


EL asEsINO (War)

22.00 / CUATRO / Acció ★★

Director: Phillip G. Atwell

Actors: Jet Li, Jason Statham, John Lone, Devon Aoki, Luis Guzmán, Saul Rubinek, Ryo Ishibashi, Sung Kang

País:  EUA (2007) 91 minuts

Atwell, habitual realitzador dels videoclips del raper Eminem, dirigeix aquest film d'acció amb Jet Li, un perillós assassí que encén la guerra entre la màfia xinesa i els yakuzes japonesos, i Jason Statham, que encarna un agent de l'FBI obsessionat a detenir-lo o matar-lo.


El mÉDICO

22.10 / ANTENA 3 / Drama ★★★

Director: Philipp Stölzl

Actors: Tom Payne, Stellan Skarsgård, Olivier Martinez, Emma Rigby, Ben Kingsley, Michael Jibson, Elyas M'Barek

País: Alemanya (2013) 150 minuts

Coproducció europea, dirigida per l'alemany Philipp Stölzl, responsable de ‘Cara nord’ i ‘L'últim testimoni’, que adapta amb bastanta fidelitat la novel·la d'èxit de Noah Gordon. A l'Anglaterra del segle XI, un jove que ha quedat orfe després de la mort de la seva mare, a causa d'una estranya malaltia, decideix viatjar a Pèrsia per estudiar medicina amb un savi metge.


Amor 14

23.50 / TV-3 / Comèdia romàntica ★★

Director:  Federico Moccia

Actors:  Veronica Olivier, Giuseppe Maggio, Beatrice Flammini, Flavia Roberto, Raniero Monaco Di Lapio

País:  Itàlia (2009) 95 minuts

Titulada en castellà 'Carolina se enamora', aquest va ser el segon film com a director del novel·lista Federico Moccia, que va voler repetir experiència després del seu exitós debut amb 'Perdona si et dic amor', un any abans. 'Amor 14' va de relacions adolescents, intenses i, a vegades, doloroses, però la seva recepció va ser menys entusiasta.


Speed: mÁxima potEncia

0.00 / TVE-1 / Acció ★★★

Director: Jan de Bont

Actors: Keanu Reeves, Sandra Bullock, Dennis Hopper, Joe Morton, Jeff Daniels, Alan Ruck, Glenn Plummer

Notícies relacionades

País: EUA (1994) 115 minuts

Jan de Bont va debutar com a director amb aquesta trepidant pel·lícula d'acció, que va ser un èxit de taquilla, va llançar Keanu Reeves, va descobrir Sandra Bullock i va aconseguir un parell d'Oscars tècnics. L'actor és un policia que ha d'evitar l'explosió d'una bomba a l'autobús en què viatja la simpàtica actriu.

txerra32747882 pelicula one chance valeria bilello james corde160211172417

txerra32747882 pelicula  one chance  valeria bilello  james corde160211172417
Tràiler de ’One Chance’ (2013).

/