especial el dilluns a TV-3

'El foraster', de visita a l'hospital

Quim Masferrer conviu el 24 i el 25 de desembre amb els pacients i treballadors de la Vall d'Hebron

vall-hebron4

vall-hebron4

1
Es llegeix en minuts

La quarta temporada d''El foraster' comença a rodar el dimecres 13 de gener. Però TV-3 ofereix dilluns (21.55 hores) un avançament de la nova tanda d'episodis amb un especial en què Quim Masferrer no visita un poble com ens té acostumats, sinó un centre hospitalari on conviuen més persones que en moltes de les petites poblacions que ha recorregut durant aquests anys a bord de la seva ja mítica ranxera taronja: la Vall d’Hebron.

L'edició d'aquesta setmana no només és especial pel lloc que visita 'El foraster', sinó també per les dates en què ho fa: el programa es va rodar durant els dies 24 i 25 de desembre. Malgrat haver-se gravat en plenes festes nadalenques, l'hospital barceloní continuava amb la mateixa frenètica activitat de sempre. Amb més de 7.000 professionals en nòmina, el centre compta amb 1.000 llits i s'hi s'atenen diàriament més de 5.000 persones.

IMMEDIATESA

Masferrer compartirà moments curiosos, divertits i entranyables amb pacients i familiars i també amb el personal sanitari de guàrdia. Aquesta immediatesa entre el rodatge i l'emissió, menys de dues setmanes després, ha suposat tot un repte per a l'equip, que va haver de treballar en un temps rècord.

El ja tradicional monòleg final en què l'humorista treu suc de totes les anècdotes viscudes durant el rodatge i que compta com a públic amb els protagonistes de la seva visita es desenvoluparà en aquesta ocasió al menjador dels treballadors de l'hospital. Un espai on podran entrar els teleespectadors, igual que en altres que solen passar desapercebuts per als visitants de l'hospital, com la cuina, la sala de manteniment i la del generador de potència, així com el moll de càrrega.

A ESPINELVES

Notícies relacionades

Després de l'emissió d'aquesta edició titulada 'Una vall molt especial', TV-3 recupera un altre capítol d''El foraster' molt adequat aquestes dates, el rodat a Espinelves (Osona). Aquest poble de 202 habitants multiplica al desembre la seva població gràcies a la seva tradicional Fira de l’Avet, on van unes 70.000 persones i que marca l'inici de les festes nadalenques.

Masferrer va compartir amb els veïns la setmana prèvia a la fira, en què s'ultimen tots els preparatius per a la seva cita més important de cada any. Allà, l'humorista va aprendre moltes coses sobre els avets, com que van molt bé per curar els refredats, encara que el seu gran descobriment va ser el peculiar capellà del poble.

Temes:

El foraster