Chenoa i Àngel Llàcer faran les Campanades a TV-3

La cantant i l'humorista tornaran a coincidir després de passar per la primera edició d''OT'

Àngel Llàcer i Chenoa, en una imatge de promoció.

Àngel Llàcer i Chenoa, en una imatge de promoció. / TVC

1
Es llegeix en minuts

L'humorista, actor i director teatral Àngel Llàcer i la cantant Chenoa tornaran a coincidir en un plató després de passar per la primera edició d''Operación Triunfo', ja que seran els encarregats d'acomiadar el 2014 a TV-3. Per tercer any consecutiu, la retransmissió es realitzarà des de l'avinguda de Maria Cristina de Barcelona. Una vegada més, les fonts de Montjuïc es convertiran en el centre d'un espectacle de llum, aigua, foc i música en directe.

“Fer les campanades a TV-3 és una cosa molt important", ha comentat el presentador de 'Còmics'. "Quan t'ho proposen és un orgull. Et sents útil, perquè compartirem l'alegria amb la gent i no hi ha res més bonic que compartir aquest moment previ a fer el canvi d'any --ha afegit--. Crec que tots dos estem preparadíssims per compartir-ho amb la gent”.

NATURALITAT I ESPONTANEÏTAT

Notícies relacionades

La jurat del concurs 'Oh happy day', per la seva banda, ha apostat per la naturalitat: “Jo sóc molt espontània, ho passarem bé en un moment molt important; ens fa molta il·lusió”. “Crec que la nit de Cap d'Any serà una nit de sorpreses --ha afegit Llàcer--; no se sap mai què puc fer jo i què pot fer ella".

TV-3 i Catalunya Ràdio faran la retransmissió conjunta del moment de les 12 campanades que acomiaden l'any.