nou 'biopic'

Michael Fassbender 'ressuscita' Jobs

Michael Fassbender ressuscita Jobs_MEDIA_1

Michael Fassbender ressuscita Jobs_MEDIA_1

1
Es llegeix en minuts

El nou biopic de Steve Jobs té com a protagonista Michael Fassbender (300, X-Men, Shame, 12 anys d'esclavitud) després de la sonada renúncia de Christian Bale. Fins ara no se sabia com funcionaria amb càmera, però el resultat de la caracterització, si s'ha de jutjar pel tràiler que s'acaba de fer públic, és convincent. Igual que les estampes que llueixen Seth Rogen en el paper de l'altre fundador d'Apple, Steve Wozniack, i Kate Winslet com l'excap de màrqueting de Macintosh Joanna Hoffman.

 

Notícies relacionades

En el tràiler, Fassbender, vestit com Jobs (l'icònic jersei de coll alt, les ulleres fines i rodones, els texans), apareix fent una conferència davant un auditori ple de gent extasiada amb la seva conferència, tal com passava en la realitat. La cinta, dirigida per Danny Boyle (Slumdog millionaire) i amb un guió d'Aaron Sorkin, s'estrenarà als Estats Units el 9 d'octubre.

Abans que Fassbender, Ashton Kutchter s'havia posat a Jobs en la pell del desaparegut guru de la informàtica, que va morir el 2011 víctima d'un càncer.