Secció recomanada per

Twitter

Jack Dorsey, fundador de Twitter, assumeix la responsabilitat de l’onada d’acomiadaments

Reconeix que va fer «créixer la mida de l’empresa massa ràpid»

Jack Dorsey, fundador de Twitter, assumeix la responsabilitat de l’onada d’acomiadaments
1
Es llegeix en minuts
Europa Press

El fundador de Twitter, Jack Dorsey s’ha disculpat aquest dissabte amb els empleats de la xarxa social després de l’acomiadament de gairebé la meitat de la plantilla que el seu nou propietari, Elon Musk, ha portat a terme aquesta setmana i ha assegurat ser el responsable d’aquesta situació per «fer créixer la mida de l’empresa massa ràpid».

Dorsey ha lamentat haver-ho fet, després de reconèixer que és conscient que molts dels treballadors i de les persones acomiadades en els últims dies estan enfadats amb el seu antic cap.

«M’adono que molts estan enfadats amb mi. Soc responsable del fet que tots estiguin en aquesta situació: vaig fer créixer la mida de l’empresa massa ràpid. Em disculpo per haver-ho fet», ha escrit en el seu perfil.

A més, ha assegurat que la gent de Twitter del present i del futur és «forta i resistent» i que per això «sempre trobaran un camí, per difícil que sigui el moment». «Estic agraït i estimo tots els que alguna vegada han treballat a Twitter. No espero que sigui mutu en aquest moment... o mai... i ho entenc», ha conclòs.

Al ser preguntat en els comentaris si encara confiava en l’empresari per al futur de la xarxa social o si estava decebut amb les primeres decisions de Musk al capdavant de Twitter, ha rescatat un tuit del mes d’abril en què expressava que no creia que ningú hagués «de posseir o administrar la xarxa social».

Notícies relacionades

«En principi, no crec que ningú hagi de posseir o administrar Twitter. Vol ser un bé públic a nivell protocol·lari, no una empresa. No obstant, per resoldre el problema que sigui una empresa, Elon és la solució singular en què confio. Confio en la seva missió d’estendre la llum de la consciència», escrivia llavors.

Dorsey va renunciar com a director executiu el novembre de 2021 i va deixar de formar part en la junta directiva el mes de maig d’aquest any.

Temes:

Twitter