Secció recomanada per

TECNOLOGIA PER AL BENESTAR

Així és el rellotge intel·ligent Amazfit GTS 2e amb funcions de salut i esport avançades

El dispositiu aporta un disseny ultrafí i lleuger amb renovades funcions per a la cura i control de la salut

Així és el rellotge intel·ligent Amazfit GTS 2e amb funcions de salut i esport avançades
4
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Els rellotges intel·ligents han arribat a una gran popularitat al mercat, sobretot, en aquells casos en què les marques ofereixen una bona llista de funcionalitats a un preu ajustat. En aquesta conjuntura, Amazfit va presentar a principis d’any un model que ja està a les botigues i es caracteritza per integrar notables i senzilles funcions de seguiment de l’estat físic, juntament amb un disseny ultra prim, mentre ofereix una durada de bateria augmentada.

El seu disseny es basa en la utilització de vidre corb elaborat per crear una experiència visual integrada. Compta amb un cos d’aliatge d’alumini que brinda una experiència d’ús còmoda i lleugera, mentre incorpora un revestiment a la pantalla, resistent a les ratllades i al desgast.

El GTS 2e integra una pantalla AMOLED HD d’1,65 polzades comparable en claredat als últims telèfons intel·ligents. La densitat de píxels de 341 ppi fa que sigui clara i nítida, amb colors ben definits que garanteixen una llegibilitat fluida. L’equip està disponible en diferents colors que el converteixen en un rellotge versàtil, adaptat a cada persona. La pantalla de l’Amazfit GTS 2e és un dels elements més destacats, ja que es veu de manera òptima fins i tot sota la llum solar directa.

També sorprèn favorablement per la seva lleugeresa, 38 grams amb la corretja inclosa, per la qual cosa pràcticament no es nota que es porta posat. La part frontal està ocupada per la seva pantalla recoberta de vidre temperat 2.5 D amb tractament antiempremtes (molt efectiu) i que resulta satisfactori quant a resistència.

Alta capacitat de personalització

El GTS 2e és totalment personalitzable, i es pot elegir l’esfera entre una sèrie de més de 50 temes. També es pot personalitzar l’esfera del rellotge amb imatges de l’usuari, o fins i tot utilitzar una foto personal. A més, la pantalla sempre activa permet veure l’hora fins i tot quan les altres funcions del rellotge són inactives, cosa que manté el propietari informat tota l’estona.

Ajuda per al control de la salut

Equipat amb l’últim sensor òptic d’alta precisió BioTracker 2 PPG, l’Amazfit GTS 2e ofereix capacitat per ajudar a protegir la salut, ja que és possible controlar la freqüència cardíaca les 24 hores i fins i tot gestionar advertències quan aquesta es troba anormalment elevada. D’altra banda, la saturació d’oxigen en sang (SpO2), que és un dels factors més importants de la salut, pot ser mesurada per l’equip en el moment en què l’energia corporal comença a decaure, obtenint així una millor comprensió de la condició física i mantenint l’estat físic sota control.

Avaluació global

Integra el sistema PAI (Intel·ligència d’activitat personal) un mecanisme d’avaluació que utilitza algoritmes per convertir dades complexes en una puntuació única que fa possible que es comprengui bé l’estat físic. Amb aquesta nova funció, el rellotge pot proporcionar un sistema d’avaluació de salut personalitzat en funció de les dades de salut de l’usuari. Un valor de PAI es calcula processant dades sobre la freqüència cardíaca, temps d’exercici i altra informació de salut complexa. Aquesta puntuació simple i de valor únic proporciona una avaluació personalitzada i única.

També permet comprovar el nivell d’estrès personal (relaxat, normal, mitjà o alt) al llarg del dia, per autoregular-se amb més facilitat. El GTS 2e ofereix un monitoratge profund del son, que pot diferenciar amb precisió entre els seus períodes: lleuger, profund i REM, monitorar la condició de respiració del descans, proporcionar anàlisi de qualitat i suggeriments de millora basats en les hores de la nit, i reconeix migdiades de més de 20 minuts.

Modes esportius i altres prestacions

Compta amb 90 modes esportius integrats per cobrir les necessitats de la majoria dels esportistes. Amb una funció de reconeixement intel·ligent, activa automàticament la funció de seguiment de l’estat físic una vegada que es comença a moure el cos. El sistema també genera un informe d’anàlisi quan acaba.

Permet realitzar operacions de veu sense accés a Internet, que inclou activar els modes esportius o obrir la funció de monitoratge de freqüència cardíaca.

Gràcies al sistema d’impermeabilització, ofereix una protecció de fins a una profunditat de 50 metres, per la qual cosa es poden utilitzar sense preocupacions per nedar o altres activitats aquàtiques.

Autonomia de la bateria

Compta amb un sistema d’administració de bateria optimitzat que promet una durada de la bateria de fins a 15 dies, en mode bàsic, amb una sola càrrega.

Notificacions

El dispositiu està preparat per notificar les trucades entrants o missatges que arriben des del telèfon mòbil, a més d’alarmes i despertador i avisos per moure’s. També realitza el seguiment de l’activitat diària (passos, distància, calories), i compta amb funcionalitats com No molestar i cronòmetre, entre d’altres.

La vibració millorada brinda una resposta hàptica nítida i ràpida quan rep trucades, notificacions i alertes. I gràcies al motor lineal hàptic, les vibracions es poden configurar amb una varietat de durades.

Aplicació de control

 El rellotge es connecta a l’aplicació Zepp actualitzada, que realitza una anàlisi integral de múltiples fonts de dades per proporcionar una gestió les 24 hores del dia, cosa que ajuda a comprovar l’estat físic en qualsevol moment.

Preu

El preu de l’equip ronda els 129 euros.

Característiques

Dimensions,  42,8 x 35,6 x 9,8 mm

Pes, 25 grams (sense corretja)

Bateria, 246 mAh

Plafó AMOLED d’1,65 polzades (348 x 442 px)

Connectivitat. Bluetooth 5.0 / GPS + GLONASS

Sensors: Acceleròmetre / Giroscopi / Baròmetre / Brúixola / Cardíac / SpO2 / Ambiental, entre d’altres

Protecció: Resistència 5 AMT. Submergible 50 metres

Notícies relacionades

Compatibilitat iOS & Android

Preu: 129 euros

Temes:

Gadgets +Digital