Secció recomanada per

DIA DE L’ORGULL FRIQUI

Localitzacions de les pel·lícules de superherois amb Google Earth

Per celebrar aquest dia, Google proposa descobrir les localitzacions de les pel·lícules de superherois més taquilleres de tots els temps amb l’aplicació que posa el món a l’abast de la mà

Localitzacions de les pel·lícules de superherois amb Google Earth
3
Es llegeix en minuts

Avui se celebra el Dia Internacional de l’Orgull Geek o Friqui, que busca promoure la cultura geek. Aquest dia no ha sigut escollit a l’atzar, i coincideix amb l’estrena en cines de la pel·lícula Una nova esperança, la primera entrega de la saga StarWars de George Lucas, el 1977. Els fans de StarWars, Star Trek, i altres pel·lícules i sèries que compten amb milions d’aficionats, han escollit el 25 de maig per commemorar aquesta cultura. Per celebrar aquest dia de la manera més friqui possible, Google proposa descobrir les localitzacions de les pel·lícules de superherois més taquilleres de tots els temps a través de Google Earth:

Lobezno inmortal: Aquesta pel·lícula, que pertany a la saga X-Men, té com a protagonista el centenari mutant conegut com Lobezno (Hugh Jackman), que és atret amb engany a un Japó que no visitava des de la II Guerra Mundial i on se submergeix en un tenebrós món controlat per la Yakuza i els samurais. L’escena del funeral del Samurai de Plata està rodada al temple Zojoji, un temple budista del segle XIV.

Batman Begins: Per als amants de Batman ¿qui no recorda l’èpica lluita entre Christian Bale i Liam Neeson? Aquest enfrontament va tenir lloc a la glacera Vatnajökull a Islàndia. Com a curiositat, el casquet de gel es va esquerdar durant el rodatge.

X‑Men (2000): Segur que a molts de nosaltres no ens hauria importat anar a una escola de mutants com la de la Mansió X, del professor Charles Francis Xavier. En realitat, aquesta escola és la Casa Loma, un castell situat a Toronto (el Canadà) construït el 1914. Ara, amb Google Earth es poden recórrer els passadissos d’aquest preciós castell per recordar algunes de les escenes d’aquesta pel·lícula.

Wonder Woman (2017): El Museu del Louvre a París, que rep milions de visitants a l’any, ha servit de localització per a moltes pel·lícules, entre les quals ‘Wonder Woman’, on la princesa amazònica Diana Prince es proposa aturar la Primera Guerra Mundial. És a al Louvre on es veu Diana treballar com a experta en armes antigues.

Guardians de la Galàxia (2014): La pel·lícula, dirigida per James Gunn, narra la història de Peter Quill, un aventurer que es veu immers en una trama per robar una misteriosa esfera cobejada per Ronan, un poderós brivall l’ambició del qual amenaça tot l’univers. Les primeres escenes de la pel·lícula estan rodades a l’Estació de tren RegusLiege-Guillemins, a Bèlgica, que va ser dissenyada per l’arquitecte espanyol Santiago Calatrava.

Black Panther: Una de les escenes més recordades per tots en aquesta pel·lícula és la coronació de T’Challa (Chadwick Boseman) com a Rei de Wakanda. El lloc elegit per a això són les Cascades del Guerrero, que en realitat són les Cascades d’Iguazú, situades sobre el riu Iguazú, al límit entre la província argentina de Misiones i l’estat brasiler de Paraná.

Superman (1978): Quan parlem de superherois no es pot deixar de pensar en el personatge més mític, Superman. Tots recordem Clark Kent, el periodista que salva la vida de tot aquell que estigui en perill. La seva oficina es troba al fictici DailyPlanet, que no és cap altre que el The News Building, un edifici d’oficines a Nova York que abans va acollir la redacció del diari ‘New York Daily News’.

Iron Man 2: Robert Downey Jr. dona vida a Tony Stark, un exitós multimilionari, empresari i enginyer, amb una luxosa vida i una enorme fortuna gràcies als seus invents i a l’herència del seu pare, a la pel·lícula ‘Iron Man’. A la segona entrega d’aquesta cinta, es pot veure Tony Stark disfrutant d’una capsa de dònuts i un cafè, reclinat a Randy’s Donuts, l’emblemàtica botiga de dònuts a Los Angeles i la famosa figura de la qual mesura gairebé set metres d’alçada.

Notícies relacionades

Thor: el món fosc: Un dels moments més tensos d’aquesta pel·lícula és la batalla final entre Thor i Malekith. Allà es pot veure com una nau espacial gegant aterra al costat de l’edifici del segle XVIII Old Royal Naval College, a Londres.

Venjadors: InfinityWar: A l’escena final de la pel·lícula es veu el brivall principal Thanos (interpretat per Josh Brolin) sortint d’una petita cabana per veure el capvespre en una vista de muntanyes i arrossars. Aquesta meravella natural no és cap altra que les Terrazas d’arròs, a Banaue, unes terrasses tallades en els pendents de les muntanyes de l’illa de Luzón (Filipines).

Temes:

Google +Digital