Secció recomanada per

IDEES PER REGALAR

TCL posa al mercat tauletes per a tots els públics

Els nous dispositius d’Alcatel estan disponibles al nostre mercat amb una òptima relació qualitat-preu

TCL posa al mercat tauletes per a tots els públics
1
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

La nova línia de tauletes de la marca Alcatel arriba al mercat per cobrir necessitats i expectatives de diferents consumidors: des de l’adaptada versió per a nens Alcatel Tkee Mini, fins als models 3 T 10 i 1 T 10, aptes per visionar contingut cinematogràfic i per a jocs. 

Alcatel 1T 10 

Aquest model compta amb una pantalla de 10 polzades i dos altaveus amb àudio dinàmic de classe K, capaç de generar so de qualitat cinematogràfica.

Destaca la funcionalitat Mode Infantil, que fa possible accedir a una llista blanca de webs, amb controls de contrasenya dels pares, perquè els nens utilitzin la tecnologia de manera segura. Una interfície d’usuari adaptada als més petits facilita l’aprenentatge i el joc, juntament amb un sistema que no danya els ulls perquè filtra la llum blava per alleujar la fatiga visual.

És compatible amb l’Assistent de Google, i el reconeixement de veu DSP que funciona fins i tot a 3 metres de distància. Ve amb 32 GB de ROM i 2 GB de RAM i està disponible per 129,99 euros. La versió de 16 GB de ROM i 1 GB de RAM i està disponible per 109,99 euros.

Tkee Mini per als més petits

Ofereix una pantalla HD IPS de 7 polzades, que va acompanyada d’un sistema que protegeix la vista i redueix la seva exposició a la llum blava acreditat per TÜV® Rheinland. Integra una carcassa per protegir-la de caigudes accidentals. Els controls dels pares permeten establir límits d’ús i veure l’historial dels petits, juntament amb diverses aplicacions educatives per aprendre a través del joc. Està disponible a partir de 99,99 euros.

Alcatel 3T 10 4G 

Aquest model disposa d’una pantalla HD de 10 polzades i integra un mode de protecció ocular de reducció de la nociva llum blava, que alleuja la fatiga visual; així com un mode de lectura que posa la pantalla en blanc i negre, i l’ajusta a la brillantor i el contrast més adequats segons la llum.

Notícies relacionades

Disposa d’una bateria de 5500mAh que es pot utilitzar com a power bank per carregar, per exemple, el mòbil. Inclou 32 GB d’emmagatzemament intern i una capacitat d’emmagatzemament extern de fins a 256 GB; així com connectivitat 4G i Google Assistant.

Estarà disponible a partir del mes de gener del 2021 en color negre des de 189,99 euros.

Temes:

Gadgets +Digital