Secció recomanada per

LLANÇAMENTS

Arriba Tile Sticker, un rastrejador impermeable i amb banda adhesiva

La firma acaba d'anunciar també un redissenyat Slim i l'actualització de les versions Pro i Mate, dins de la seva nova oferta

tile

tile

4
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

La tecnologia de localització és cada vegada més precisa, cosa que fa possible no perdre cap objecte a què s’hagi vinculat. També és cada vegada més discreta, ja que els dispositius són de mida molt reduïda. No són invasius i es mantenen actius durant un llarg període de temps, per maximitzar el rendiment i l’eficiència dels localitzadors.

El consumidor els aprecia cada vegada més, a l’haver descobert els avantatges de trobar amb facilitat els objectes, més encara, poder rebre alertes en cas d’allunyar-se d’ells, la qual cosa resulta útil en moltes situacions quotidianes pensem, per exemple, en maletes, ordinadors, etc.

Tile és una companyia experimentada en aquest segment de producte, no és estrany que les seves novetats de localització intel·ligent siguin ben valorades.

Avui, Tile ha anunciat la seva nova línia de productes, que inclou un renovat disseny per a Slim, i una gamma ampliada per als clàssics Pro i Mat però, sobretot, cal destacar el seu rastrejador mes innovador, el Tile Sticker. Aquesta nova generació de productes, segons la mateixa companyia, «permet als dispositius diversificar els seus usos i ampliar la seva funcionalitat, i ajudar els usuaris a trobar les seves pertinences en qualsevol situació».

«Al llarg dels anys hem vist els usuaris de Tile utilitzar els dispositius en una gran varietat d’articles», ha assenyalat CJ Prober, CEO de Tile. «Des de carteres a comandaments a distància, passant per dispositius electrònics a motxilles, els nostres clients ens han demostrat que volen un Tile per a tot. Hem dissenyat la nostra nova línia de productes perquè la comunitat Tile pugui trobar literalment qualsevol cosa».

No s’ha d’oblidar que actualment, les persones es passen una mitjana d’un any de la seva vida provant de localitzar objectes perduts. Tile busca «solucionar aquesta situació i es compromet a donar tranquil·litat als seus usuaris proporcionant-los una facilitat més gran de localització».

Així és el Tile Sticker

Aquest és un producte amb característiques interessants com per exemple la seva impermeabilitat i, una altra dada singular, inclou una banda adhesiva de gran força perquè s’adhereixi als productes que no es volen perdre. Tile s’ha associat amb 3M per dissenyar l’adhesiu de Sticker, assegurant als usuaris que una vegada col·locat, es quedarà al seu lloc. És de mida reduïda, per això passa desapercebut. Es pot enganxar a qualsevol objecte, inclosos comandaments a distància, càmeres, i accessoris per a esports i activitats a l’aire lliure.

«Tile Sticker es pot unir a pràcticament qualsevol superfície, cosa que facilitarà trobar comandaments i ulleres de sol, però també esquís o equip de natació gràcies al seu segellament waterproof.  És perfecte per a la cartera o la bossa, així com per a jaquetes gràcies al seu gruix que equival al de dues targetes de crèdit», assenyala Peter Groom, director de vendes d’EMEA de Tile.

Autonomia i abast

Aquesta solució de rastreig integra una bateria capaç de funcionar durant de tres anys i un abast de 45 metres, cosa que permet localitzar els articles sense restriccions.

En ús

L’Stiker de Tile és un senzill però eficient localitzador de qualsevol objecte a què s’adhereixi. L’únic que ha de fer l’usuari és enganxar-lo i oblidar-se’n perquè, com s’ha assenyalat, té una notable autonomia, sense recàrregues de bateria ni manteniments.

El producte funciona amb una app oficial que cal instal·lar a l’smartphone, disponible tant per a Android com iOS. A partir d’aquests senzills gestos el producte funciona «com un rellotge» avisant de la posició dels objectes i fins i tot alertant de distàncies perilloses.

Plataforma de recerca

En general, Tile permet trobar objectes perduts gràcies no només a l’expansió del seu rang Bluetooth i volum del so augmentat sinó també gràcies que en el moment en què un objecte es perd o es deixa oblidat, tota una activa comunitat es mobilitza per ajudar. Quan un article es marca com a perdut, qualsevol membre de la Comunitat Tile que passi a prop el detectarà i el propietari serà notificat amb la ubicació. La Comunitat, formada per tots els usuaris de l’aplicació i els punts d’accés, permet trobar més del 90% dels articles marcats com a perduts.

Segons l’opinió de Prober: «Ja siguin motxilles, càmeres o claus, la comunitat de Tile es reuneix per localitzar els objectes perduts. Gràcies als usuaris de la nostra nova gamma Tile amb abast ampliat, a les empreses sòcies que integren la tecnologia Tile als seus productes, i a l’augment de punts d’accés disponibles cada dia, aconseguim la plataforma de recerca més versàtil i potent del món».

Més opcions

Tile també presenta un model Slim, ara en forma de targeta de crèdit. Aquest disseny li permet lliscar fàcilment en espais estrets, la qual cosa ho fa adequat per a carteres, etiquetes per a l’equipatge i altres espais reduïts. Té gran potència: el seu abast és de 60 metres, gairebé duplica el volum de l’anterior model Slim i la seva bateria té una durada de tres anys.

Els renovats models Mate i Pro han ampliat el seu abast, la qual cosa permet localitzar els objectes ràpidament, independentment d’on es trobin. Pro aporta un abast Bluetooth que arriba als 120 metres. Mate és un cercador versàtil adequat per fixar a objectes quotidians com claus, cantimplores, estotjos per a nens i motxilles. El nou model ha augmentat el seu abast fins als 60 metres, 15 metres més que en la seva versió anterior.

Preus i disponibilitat

Els quatre models estan disponibles a partir d’avui.

Tile Sticker: Disponible en negre, pack de 2 des de 39,99€, pack de 4 des de 59,99€.

Tile Slim: En negre, 29,99€.

Notícies relacionades

Tile Mat: Blanc, 24,99€

Tile Pro: En blanc i negre, 34,99€.

Temes:

+Digital