Secció recomanada per

LLANÇAMENT AL MAIG

Arriba la Pilot Era, una càmera amb quatre lents i resolució en 8K

L'empresa desenvolupadora és PiSofttech, especialitzada en el 'software' d'imatges en 3D, que ara treu la seva primera càmera 360

pilot-era

pilot-era

1
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

PiSofttech, companyia de software d’imatges en 3D, té previst treure a començaments del mes de maig una càmera de 360 graus caracteritzada per incloure quatre càmeres per crear imatges en 8K. Cada una de les quatre càmeres disposa d’un objectiu d’obertura f/2.2.

Una altra característica a destacar és que integra una pantalla tàctil de 3,1 polzades per a un control senzill de l’aparell.  El sistema operatiu es basa en Android, la qual cosa significa compatibilitat amb la majoria de smartphones.

Tot i que algunes dades del producte encara no s’han facilitat de manera oficial, se sap que el dispositiu tindrà quatre sensors d’imatge Sony CMOS, i 512 GB de memòria interna UFS.

Imatges en 8K i més

Notícies relacionades

La nova càmera Pilot Era amb vídeo en 8K aporta una resolució de 7680 × 3840 píxels i, per a fotos ofereix una resolució de 8192 × 4096 píxels. A més de capacitat per gravar en 8K, també pot fer-ho en 4K a 24 fps. La marca ha informat que també serà possible transmetre en viu les imatges.

Valors afegits

Un tema que s’ha cuidat de manera especial en aquest producte és l’estabilització d’imatge, que es basa en un sistema de giroscopi de 9 eixos. Quant a opcions de connectivitat, destaca que disposarà de xarxes 4G i wifi incorporat. La bateria és de 7200 mAh extraïble que permetrà utilitzar-la per fins a tres hores i mitja de gravació continuada.