29 maig 2020

Anar al contingut

LLANÇAMENT

L'iPhone XS i l'XS Max, ja a la venda a Espanya

El preu dels nous mòbils és a partir de 1.159 euros

Josep M. Berengueras

L'iPhone XS i l'XS Max, ja a la venda a Espanya

FERRAN NADEU

El dia més esperat per als fans d’Apple  (i per a molts consumidors que simplement volen renovar el mòbil) ha arribat. Els nous iPhone XS iPhone XS Max ja estan a la venda a Espanya a un preu a partir de 1.159 euros.

Com cada vegada que la companyia de la poma llança un nou producte, desenes de persones han esperat diverses hores davant les principals botigues de la companyia per ser els primers a rebre el nou terminal. Un any més, ha passat, per exemple, a Barcelona, i també a Madrid, on els primers afortunats han aconseguit l’esperat mòbil, que dona el relleu a l’iPhone X (i als iPhone 8 i 8 Plus).

També, com és de costum, els treballadors de la botiga han 'cuidat’ els compradors que esperaven per comprar els mòbils, i quan s’han obert les portes, els han rebut amb crits de joia i aplaudiments com els primers a aconseguir el seu telèfon.

Preus i característiques de l’iPhone XS

L’iPhone XS és el relleu natural de l’iPhone X, presentat fa ara un any. Compta amb una pantalla de 5,8 polzades superretina OLED i resolució de 2.436 per 1.125 píxels a 458 p/p. Incorpora el xip A12 Bionic, més ràpid i que consumeix menys que l’anterior generació.

Pel que fa a les càmeres, compta amb un sistema de càmera dual a la part posterior de 12 megapíxels, amb doble estabilització òptica d’imatge i zoom òptic de 2x. A més, el sensor és el doble de ràpid. També té Face ID, Apple Pay i LTE, i a més un sistema de doble SIM (pot utilitzar una targeta e-SIM digital –a Espanya només disponible amb Vodafone– i una nano-SIM). També compta amb una bateria millor i és submergible fins a 2 metres de profunditat durant un màxim de 30 minuts (IP68).

L’iPhone XS està disponible en tres colors: gris espacial, plata i or. Sobre el preu, és el següent:

  • L’iPhone XS de 64 GB: 1.159 euros.
  • L’iPhone XS de 256 GB: 1.329 euros.
  • L’iPhone XS de 512 GB: 1.559 euros.

Preus i característiques de l’iPhone XS Max

D’altra banda, l’iPhone XS Max comparteix moltes característiques amb l’iPhone XS, però la diferència més gran és la mida de la pantalla: té una pantalla de 6,5 polzades, la més gran fins a la data d’un mòbil d’Apple. La resolució és de 2.688 per 1.242 píxels a 458 p/p.

En aquest cas, també porta una bateria millor, per això l’autonomia és superior ("fins a 1,5 hores més d’autonomia que en l’iPhone X", afirma l’empresa). El processador, càmeres i altres característiques són com les del germà petit.

L’iPhone XS Max ja està disponible en tres colors: gris espacial, plata i or. El preu és el següent:

  • L’iPhone XS Max de 64 GB: 1.259 euros.
  • L’iPhone XS Max de 256 GB: 1.429 euros.
  • L’iPhone XS Max de 512 GB: 1.659 euros.

L’iPhone XR, el 26 d’octubre

Pel que fa al tercer model de telèfon presentat el dia 12, l’iPhone XR, encara no està a la venda, ja que en aquest cas Apple ha elegit el 26 d’octubre com a data de debut.

Aquest telèfon compta amb pantalla LCD de 6,1 polzades, i el seu preu anirà dels 859 als 1.029 euros.