Error a la botiga d'Apple

Un 'hacker' compra 502 iPhone per menys de tres cèntims d'euro

Els aparells, la compra dels quals finalment va cancel·lar aquest enginyer taiwanès, tenen un valor de més de 450.000 euros

iphone8 iphone8plus

iphone8 iphone8plus

1
Es llegeix en minuts
Efe

Un ‘hacker’ taiwanès va utilitzar una error a la botiga ‘online’ del gegant nord-americà Apple i va comprar 502 telèfons iPhone per un dòlar taiwanès, menys de tres cèntims d’euro, ha informat la cadena de televisió taiwanesa TVBS.

L’enginyer informàtic taiwanès Chang Chi-iuan, que ja va aconseguir comprar un altre iPhone a un preu molt menor al de venda el 2016, va penjar a la seva pàgina de Facebook tres captures de pantalla en què es mostrava l’acceptació de la transacció de compra.

Notícies relacionades

En total, segons les captures mostrades per TVBS, Chang va pagar el dòlar taiwanès per 500 iPhone 8 Plus de 256 GB i 2 iPhone XS Max de 512 GB, que valien en total uns 16,6 milions de dòlars taiwanesos (uns 460.000 euros), tot i que després de rebre l’aprovació, va cancel·lar la compra.

Chang es va fer internacionalment famós quan el 2013 va aconseguir eliminar publicacions del fundador de Facebook Mark Zuckerberg, utilitzant un error que havia descobert i després de ser ignorat pels tècnics de la xarxa social.