Secció recomanada per

NOVETATS EN AURICULARS

RHA llança una nova versió dels seus MA650 en color blanc

El model es caracteritza per una durada de la bateria de 12 hores, un abast de 10 metres i la capacitat de sincronització amb dos dispositius alhora

El control remot universal permet a l'usuari canviar entre música, trucades i funcions d'assistent digital només prement un botó

rha-ma650-wireless-white-

rha-ma650-wireless-white-

3
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

La companyia d'àudio independent amb seu a Glasgow (Regne Unit) RHA acaba de presentar una nova versió del seu reconegut model MA650 Wireless en estètica blanca. Cal recordar que aquesta sèrie és una de les que han obtingut millors crítiques. Es tracta d'uns auriculars sense fil que aporten una notable qualitat de so i un disseny minimalista fet amb materials de qualitat. Des d'avui estan disponibles al mercat a un preud'uns 100 euros.

Kyle Hutchison, director de disseny de producte d¿RHA, ha assenyalat durant la presentació que l¿MA650 Wireless està dissenyat per oferir estil i qualitat de so. Hem tingut una resposta molt positiva a la sèrie MA Wireless, i aquesta nova estètica en reflecteix la popularitat. Dissenyem la versió blanca per oferir als nostres clients una altra opció de disseny que manté la reconeguda experiència d'àudio de RHA'.

Per al dia a dia

La gamma MA Wireless ha estat desenvolupada per respondre a les necessitats de la vida quotidiana. La durada de la bateria, de 12 hores, garanteix que els usuaris puguin estar connectats tot el dia, mentre que el control remot universal permet canviar entre música, trucades i funcions d'assistent digital prement un botó.

El dispositiu permet enviar missatges, utilitzar aplicacions de navegació i llegir textos utilitzant només el control remot dels auriculars, sense interactuar directament amb els dispositius. Els auriculars envien vibracions a través de la banda del coll de silicona per assegurar que no es perdi cap trucada ni notificació.

Capacitats

Els auriculars sense fil fan possible escoltar l¿àudio a 10 metres de distància de qualsevol dispositiu connectat. La funció d'aparellament tap and go-pair (NFC) facilita les connexions amb diferents dispositius.

També disponible en la variant negra original, l¿MA650 Wireless ve amb una garantia de tres anys.

Resposta del producte

L¿MA650 versió blanca és un auricular sense fil que descansa al voltant del coll quan s'utilitza. Tota la banda està recoberta de silicona, la qual cosa fa que se senti còmoda fins i tot durant llargs períodes de temps. És lleuger: 33 grams. És resistent a la suor i a les esquitxades.

Cal destacar les atractives insercions d'alumini a les vores de la cinta per al coll, que complementen els auriculars i el control remot.

El comandament a distància disposa d'un micròfon i tres botons molt accessibles per reproduir, interrompre i ajustar el volum.

Els auriculars estan fabricats amb alumini de la sèrie 6000, cosa que els fa molt robustos. La part posterior és magnètica i s'adhereixen entre si perquè no pengin quan es porten posats.

En les proves s'observa que els coixins de silicona funcionen molt bé a l¿hora de mitigar en una mesura justa el soroll ambiental.

Segons un gràfic de resposta de freqüència publicat per l¿RHA, l¿MA650 està sintonitzat per a un millor rendiment de gamma mitjana-alta i greus, mentre que els aguts es tonifiquen una mica.

La reproducció d'àudio és equilibrada i nítida, amb un rendiment de gamma mitjana molt bo.

El producte assoleix un equilibri excel·lent entre característiques prèmium, rendiment i preu.

Reconeixements

Dedicada principalment a la producció d'auriculars intraauditius, aquesta empresa escocesa està aconseguint cada vegada més adeptes al món dels audiofils i està assolint una demanda significativa amb els seus nous productes sense fil. La sèrie MA consta actualment de dos models: l¿RHA MA650 Wireless (ara també en versió blanca) i l¿MA750.

El 2017, el producte insígnia,l¿CL1 Ceramic in ear, va ser nomenat CES 2017 Best of Innovation Honouree; RHA va ser catalogada com a desena de 100 en la llista Sunday Enterprise Lloyds SME Export Track 100, i com a 54a de les 100 empreses privades amb un creixement més ràpid al Sunday Times Virgin Fast Track 100. El seu CEO, Andrew Reid, van ser premiat per Ernst & Young amb el 2017 Distruptor Entrepreneur Award for Scotland.

Dades tècniques

MA650 sense fil

Pes 33g

Metall 6063 alumini

Bluetooth versió 4.1

Rang 10m (sense obstruccions)

Còdecs Bluetooth SBC, mp3, AAC, aptX

Aparellar NFC / Bluetooth

Mode de suspensió, 20 minuts d'inactivitat

Rang de freqüència 16Hz - 22,000 Hz

Bateria de polímer de liti recarregable

Durada de la bateria, 12 hores (60%)

Carregant USB C: 2,5 hores des de 0%

Notícies relacionades

Resistència a la suor i a les esquitxades IPX4

Control remot i micròfon de tres botons, universal