Al pàrquing

Detingut un noi per una agressió sexual a un menor de 13 anys al Màgic de Badalona

Detingut un noi per una agressió sexual a un menor de 13 anys al Màgic de Badalona

ZOWY VOETEN

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els Mossos d’Esquadra han detingut un noi per presumptament haver agredit sexualment un menor al pàrquing del centre comercial Màgic de Badalona.

Fonts de la policia catalana expliquen a EL PERIÓDICO que el menor busca activament per les xarxes socials persones per mantenir relacions. Així, tots dos havien contactat prèviament per internet i la relació hauria sigut consentida. Els agents van detenir el major d’edat perquè el menor no arriba a l’edat de consentiment sexual.

Notícies relacionades

Segons ha avançat ‘El País’ i ha pogut confirmar aquest diari, el menor té 13 anys i el noi, 23. Els fets van tenir lloc dijous 22 de juny, després que els vigilants de seguretat detectessin una situació que van considerar anòmala i avisessin la policia catalana.

Fonts de l’Ajuntament de Badalona asseguren a aquest diari que la Generalitat, a través de la Direcció General d’Atenció a la Infància i l’Adolescència (DGAIA), ja s’està encarregant del cas. Per la seva banda, l’alcade de la ciutat, Xavier García Albiol, s’ha felicitat «pel funcionament del protocol de seguretat del centre comercial» a través d’una publicació en el seu perfil de Twitter. «Espero tota la contundència de la justícia contra aquest pervertit i tarat», ha afegit.

Temes:

Badalona