Lleida

Una màquina agrícola causa un incendi que ha cremat 12 hectàrees de cereal a la Noguera

Una màquina agrícola causa un incendi que ha cremat 12 hectàrees de cereal a la Noguera

ACN

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Una màquina agrícola que treballava en un camp és, segons el Cos dels Agents Rurals, l’origen més probable de l’incendi que s’ha desencadenat aquest dissabte a la localitat de Castelló de Farfanya, a la comarca de la Noguera, on ha cremat 12,2 hectàrees de cereal.

Els Bombers de la Generalitat han explicat que aquest foc, que ha començat passades les onze del matí, ja està estabilitzat i que en la seva extinció han treballat a la zona sis dotacions terrestres.

Un segon incendi, al municipi de Vilademuls (Girona), ha cremat, també aquest dissabte, 8,7 hectàrees, l’origen del qual investiguen ara els Agents Rurals. Aquest foc, del qual s’ha alertat els bombers poc abans de la una del migdia, ha afectat camps de cereal i massa forestal. Els Bombers han aconseguit controlar-lo aquesta tarda després de treballar a la zona amb fins a quinze dotacions terrestres, tres helicòpters i un avió.

Notícies relacionades

Al municipi barceloní de Cervelló, els Bombers han aconseguit estabilitzar aquesta tarda un incendi que ha afectat la riera de la localitat, foc que ha cremat uns mil metres quadrats.

L’incendi ha afectat una barraca d’un hort i parcialment una segona, segons han indicat els bombers, que han treballat en una zona de difícil accés amb sis dotacions terrestres i l’ajuda de membres de les agrupacions de defensa forestal.