Sinistre a la Noguera

Una persona morta i una altra ferida de gravetat en l’incendi d’una vivenda a Balaguer

Una persona morta i una altra ferida de gravetat en l’incendi d’una vivenda a Balaguer
1
Es llegeix en minuts

Una persona ha mort i una altra es troba ferida de gravetat com a conseqüència de l’incendi declarat en una vivenda de Balaguer (Noguera). Els Bombers de la Generalitat han treballat des de les 7.35 hores en tasques d’extinció després de rebre un avís d’un foc a la part posterior d’un pis ubicat a la tercera planta d’un edifici del carrer de Monteró. Immediatament s’han activat set dotacions dels Bombers. L’incendi, les causes del qual encara no s’han determinat, ha afectat diverses habitacions de la vivenda.

El foc està totalment extingit des de les 8.11 hores. Una de les persones que vivia a la vivenda, una dona, ha mort després de quedar ferida de gravetat al llançar-se al carrer des d’una finestra. Una segona persona, un home, ha sigut rescatat amb l’autoescala de Bombers i ha sigut evacuada pel Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) a l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida amb cremades a l’esquena. El SEM ha atès un home de 19 anys, que ha sigut donat d’alta poc després al mateix lloc dels fets.

Mesura preventiva

Notícies relacionades

Com a mesura preventiva s’ha tallat el servei de gas a tot el bloc. Els Bombers, en aquests moments, estan ventilant la zona i acabant de constatar que a l’interior de l’edifici no hi queda ningú. En total, i segons els Mossos d’Esquadra, han sigut evacuades 15 persones de tres escales.

Els Mossos d’Esquadra han enviat cinc unitats, el SEM, cinc unitats i suport psicològic i l’Ajuntament de Lleida, serveis tècnics, que revisaran les possibles afectacions estructurals a l’edifici conjuntament amb personal tècnic de Bombers.