Succés a Jaén

Mor un policia a Andújar després d’intervenir en una baralla entre veïns i l’agressor és abatut a trets

1
Es llegeix en minuts
EFE
Europa Press

Un agent de la Policia Nacional de 40 anys ha mort aquest diumenge al ser atacat quan intervenia per sufocar una discussió entre dos veïns d’Andújar (Jaén), un dels quals, l’agressor, ha mort també al ser abatut a trets per un altre agent que també n’ha resultat ferit lleu.

La Policia Nacional ha confirmat que aquest diumenge ha rebut una trucada que informava que un veí estava fent cops amb un martell a la porta d’un altre, motiu pel qual dos agents s’han desplaçat fins a l’immoble.

Quan els dos agents han arribat a l’immoble on s’estava produint la discussió, una persona directament s’ha abalançat contra ells amb un martell en una mà i una navalla a l’altra.

Notícies relacionades

Durant la baralla, l’agent ha patit una ferida «amb destrossa a l’interior a l’altura de l’abdomen que no ha aconseguit remetre», segons ha explicat la Policia Nacional, que ha afegit que, quan ha arribat a l’hospital, l’agent ha entrat en parada cardíaca i, tot i que l’han intentat reanimar, ha resultat impossible.

L’altre agent, que ha abatut a trets l’agressor, ha resultat ferit amb lesions lleus, un cop al cap i una ferida per arma blanca a l’esquena, per la qual també ha sigut intervingut i es manté estable.