Festa posterior als premis

Bob Pop afirma que també va ser objecte d’assetjament per part del productor denunciat en els premis Feroz

El còmic assegura que Javier Pérez Santana «va venir tres vegades a intentar menjar-me la boca sense el meu permís»

Bob Pop afirma que també va ser objecte d’assetjament per part del productor denunciat en els premis Feroz
2
Es llegeix en minuts

Roberto Enríquez Higueras, conegut com a Bob Pop, ha relatat aquest dilluns que va ser assetjat a la festa dels premis Feroz pel denunciat per presumpta agressió sexual a una actriu: «Va venir tres vegades a intentar menjar-me la boca sense el meu permís», una cosa que no va pensar que podia denunciar, ha admès.

Quan aquest diumenge l’actor i guionista va veure la foto del detingut, Javier Pérez Santana, productor de ‘Mí vacío y yo’, es va adonar que era la mateixa persona que a ell l’havia assetjat a la festa mentre xerrava amb altres convidats, obligant-lo a esquivar-lo «com podia», segons ha explicat a la cadena SER.

«En el meu cas la cosa tenia més conya, perquè soc un tio en cadira de rodes a qui estàs assetjant, que no es pot moure», ha remarcat l’artista, afligit d’esclerosi múltiple.

Ha explicat que en el seu moment va pensar «m’ha tocat la quota de borratxo bavós que et toca a totes les festes i t’aguantes», però després de la denúncia s’ha adonat d’una cosa: «Que mal educats que estem en la meva generació», pensant que una situació així «és el normal».

«Em sembla un avenç enorme que no hàgim d’assumir que és el normal i que amb la nova llei –del ‘només sí és sí’– assumim que hi ha coses que no tenim per què aguantar, ni d’un borratxo ni de ningú», ha dit.

Després de la festa dels premis Feroz s’han tramitat dues denúncies, la de l’actriu i la d’un altre home, de manera conjunta, i s’ha detingut el productor, Javier Pérez Santana, de 55 anys, com a presumpte autor d’una de les agressions, ja que estava encara a l’establiment on van passar els fets quan van arribar els agents de la Policia Local.

Pel que sembla, la dona va patir tocaments i assetjament per part del detingut i l’altre home també va presentar una denúncia per agressió sexual.

El president d’Aragó, Javier Lambán, ha condemnat i expressat la seva indignació davant les agressions sexuals denunciades, i ha lamentat, a més, en unes declaracions als mitjans a la localitat saragossana de Borja, la imatge donada a nivell nacional per la ciutat malgrat l’esforç fet per Saragossa per acollir aquest esdeveniment.

Notícies relacionades

Per la seva banda, també l’alcalde de Saragossa, Jorge Azcón, ha condemnat aquest dilluns públicament les agressions sexuals durant l’acte d’homenatge pel 36è aniversari de l’atemptat de San Juan de los Panetes.

Azcón ha expressat la seva «solidaritat i carinyo» amb les víctimes i ha recordat que Saragossa és «una ciutat que sempre ha estat en contra de qualsevol agressió i delicte sexual que es cometi a la ciutat», i exemple d’això, ha ressaltat, són les festes del Pilar, el dia a dia i «qualsevol acte perquè Saragossa sigui una ciutat encara més de cine del que és».