Un veí de Balaguer

Detingut un home per haver violat una menor de 12 anys a Bellpuig (Lleida)

Segons fonts pròximes, es van conèixer per internet i després dels fets ella es va autolesionar

Detingut un home per haver violat una menor de 12 anys a Bellpuig (Lleida)
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els Mossos d’Esquadra van detenir dijous a la tarda un jove de 22 anys que, presumptament, va agredir sexualment una menor de 12 anys a Bellpuig (Lleida).

Segons ha confirmat aquest divendres la policia catalana a Efe, la detenció va tenir lloc a Cervera (Lleida) i la investigació està oberta, de manera que un portaveu dels Mossos ha declinat donar més detalls sobre el cas. El detingut, que es va negar a declarar davant els Mossos d’Esquadra, ha passat aquest divendres a disposició judicial a Cervera i està pendent de la decisió del jutge. Està acusat d’un delicte continuat d’agressió sexual amb violència.

En xarxes socials

No obstant, tal com avança el diari ‘Segre’, pel que sembla l’acusat, veí de Balaguer, va agredir sexualment amb penetració una menor de 12 anys a Bellpuig i la família de la víctima va denunciar els fets davant la policia. A més, segons altres fonts, l’hauria obligat a fer-li fel·lacions fins a quatre vegades el desembre del 2022.

Notícies relacionades

Els Mossos investiguen com van passar els fets i la relació que poguessin tenir l’agressor i la víctima. Pel que sembla, el noi va conèixer la menor i una amiga seva per les xarxes socials i els tres van decidir quedar, de vegades a Bellpuig i en alguna ocasió a Vilanova de Bellpuig (Pla d’Urgell).

Segons les mateixes fonts, quan quedaven, l’acusat s’emportava la víctima per la força i l’agredia sexualment, fets que es van destapar quan l’amiga de la nena, el quart dia, va trucar a la mare per explicar-li què passava. El mateix dia, la víctima es va autolesionar fent-se uns talls superficials als braços.

Temes:

Violadors Lleida